Dolce Gusto Kávéfőző (beszélgetés)
Nekem szerencsére ment. Bár néha hiányzik. Ilyenkor ráfüggök az illatára.
Bár most akár ihatnék is, mert naponta csak 1-2 homeos cuccot szedek. De megállom! :D
Amikor a tisztítókúrát csináltam, akkor biztosan nem fért volna bele.
Én is hallottam a félóráról, csak mindig az jut eszembe, hogy megiszom a kávét és a koffein tutira nem ürül ki fél óra alatt, szerintem még 1 alatt se... Lehet, hogy már nem érzem, de attól még kering a véremben...
A koffein és az aromás dolgok semlegesítik a homeopátiás szerek hatását, így a doki azt javasolta, inkább hagyjam abba.
És azért volt igazán nehéz, mert nagyon szeretem a kávé ízét... :)
Az espressoba meg még van 1-2féle, csak 1 izé kell, ezekbe a kapucsínó-variációkba kell 2 belőle. De ezekre rá is van rajzolva oldalt. Van benne fehér (ez a "tej"), meg barna oldalú. Először a tejet kell leereszteni, majd izécsere, és jöhet a kávé.
Bocsi, hogy izének hívom, de nem jut eszembe a normális neve. A Senseoét párnának hívják. :)
Én nagyon szerettem. Nehéz volt lemondani róla, főleg a Choccocinoról... :P
Napi 2 lecsúszott belőle, reggel egy piros, délután meg egy zöld vagy choccocino.
A piros kb. olyan erős, mint egy közepesen megtömött, kotyogósban megfőzött Karaván. Míg nem volt Senseo, én azt ittam.
Szerintem amúgy espressot ittam, az elég erős, apukámnak is ízlik, aki kotyogóson nőtt fel... :) Szerinte a senseo lábvíz... :D
De asszem a latte machiatot és a cappuccinot is kóstoltam. Utóbbi 2vel az a gond, hogy 1 adaghoz 2 izé kell, 1 tej és 1 kávé, és szerintem ugyanannyiba kerül.
De nem tudom biztosan az árukat, mert párom szokta hozni Ausztriából.
Meg nem mondom neked, mert bár van itthon, július óta nem kávézom. Amúgy meg a páromé volt, nekem Senseom van. :)
Tudod, habzsi-dőzsi! 2 felnőttre 3 kávéfőző van itthon, úgy, hogy párom kb. havonta 2x iszik itthon kávét, én meg ugye egyáltalán nem... :)
Szia!
Nagyon finom kávét főz, ez tény, de szerintem drága. Mármint leginkább a kávé drága bele. :(
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Dolce Gusto kávéfőzővel kapcsolatban? Megéri megvenni?
További ajánlott fórumok:
- Nescafé Dolce Gusto
- Máshol sem kapható a nagyobb hipermarketekben a Dolce Gusto Nestea Lemon kávékapszula?
- Dolce Gusto-t érdemes megvenni? Finom a kávéja?
- Dolce Gusto kávéfőzők közti különbség
- Gödöllőn/Veresegyházon hol tudok venni dolce gusto kávégéphez, latte macchiato vanília kapszulát?
- Dolce Gustohoz létezik hasonló kávéfőző, amihez nem kell "kapszula"?