Német Almás recept





-2db tojás
-2dl cukor
-2ek fahéj
-fél teáskanál só
-egy kávéskanál szódabikarbóna
-1dl olaj
-1cs vanilia
-4dl liszt
-8dl alma nagylukú reszelőn reszelve
-2kanál viz
A Német Almás elkészítési módja:
Az összes hozzávalót egy tálban összekeverjük és vajazott tepsibe vagy formába tesszük és elő melegített sűtőben kb 25 percig sütjük.
villával megkell szúrkálni ha nem ragad rá már a tészta akkor jó.Közepes lángon szoktam.
Porcukorral megszórva.Nagyon finom egyszerű és csak egy tál kell hozzá:-)
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: KisÉvibaba, 2007. dec. 27. 19:13
A német almás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.