Német Almás recept

Elkészítési idő 25 perc

Kalória -
Zsírtartalom -
Szénhidráttartalom -

A Német Almás hozzávalói:
-2db tojás
-2dl cukor
-2ek fahéj
-fél teáskanál só
-egy kávéskanál szódabikarbóna
-1dl olaj
-1cs vanilia
-4dl liszt
-8dl alma nagylukú reszelőn reszelve
-2kanál viz


A Német Almás elkészítési módja:
Az összes hozzávalót egy tálban összekeverjük és vajazott tepsibe vagy formába tesszük és elő melegített sűtőben kb 25 percig sütjük.

villával megkell szúrkálni ha nem ragad rá már a tészta akkor jó.Közepes lángon szoktam.
Porcukorral megszórva.Nagyon finom egyszerű és csak egy tál kell hozzá:-)


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A német almás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook