Nem tudom elviselni a kedvencként tartott kisállatokat. Se... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
én úgy láttam, hogy 8-9 embernek mégis tetszett a humorom.
sajnálom ha te nem így látod, ezért írtam:
Minden csak nézőpont kérdése.
A humor is az.
Ne vidd félre, amit írtam, légyszíves. Nem tudom, minek keverni a szezont a fazonnal.
Remélem, nem igaz, amit írtál.
Mi is későn, 59/60 évesen kezdtünk cicázni, már versengés van, hogy kinek az ágyán alszik!
De én már a társasházban is etettem cicát, szidtak is érte a kutyások, pedig a mi loggiánk előtt "tartottam jól".
Minden csak nézőpont kérdése.
A humor is az.
és természetesen mindenben neked van igazad.
Bocs, de ez állati nagy marhaság. A gyereket nem kedvencként tartják és nem is tartják a szülők, hanem vállalják és nevelik. A kisállat egészen más kategória. Nem is tudom, hogy jutott eszedbe összemosni a gyerekkel.
És honnan tudod, hogy a fórumindító elviselhetetlen? Inkább te tűnsz annak, hogy semmi információ alapján máris ítélkezel. Abban még semmi baj nincs, ha ő nem tud elviselni kisállatot és nem is tart (vannak mindenféle fóbiák sok ember életében, légy hálás, ha a tiédben nincsenek). Az lenne a baj, ha másokat piszkálna érte vagy beszólogatna nekik, amiért nekik van.
Egyik nem zárja ki a másikat.
Azon elgondolkodtál, hogy ha a gyereked szeretne egy kiskutyát/kiscicát, bármit akkor mit lépnél?
Férjemnek nem volt állatkája gyerekként, mert a szülei nem akartak, aztán már bőven felnőttként picit, majd rajtam keresztül elég rendesen belecsöppent a kisállat tartásba és imádja őket.
Haha, hogy ez mennyire vicces.
Jah, nem.
Én már csak ilyen maradi vagyok, hogy számomra a gyerekem, az a gyerekem, a kisállat, meg kisállat. Nyilván nem tartok otthon állatot, pont azért, mert nem érzem, hogy el tudnám hosszú távon viselni.
Minden állat, akit közel engedsz magadhoz, megmutatja az érzéseit.
Rohan eléd egy csirke, malac, tehén stb.
Mert ez humoros is.
Míg a vallomás, elég szomorú számomra.
Mert nem érezted még, hogy milyen amikor örömtől ittasan fogad egy állat otthon, amikor az öledben nyugtatja a fejét, vagy az öledben ül, mert érzi beteg, esetleg szomorú vagy.
A kutya az életét adná, hogy megóvjon, míg egy ember lehet beléd rúg.
Ha senkinek nincs kedve hozzád, a kutyád boldogan fut, vagy sétál veled.
A kutya a hűség, a nemesség, a ragaszkodás, a feltétel nélküli szeretet mintaképe. Nem táplál a gazdája ellen gonoszságot.
Van egy mondás, nem tudom kitől. "Isten azért teremtette a kutyát, mert tudta, az emberek között ilyen odaadó barátot nem találsz."
Nekem a cicám is ilyen.
Ne viseld el, nem kötelező, de nem is kell ezt mindenáron megosztani, vagy tényleg jó ezt névtelenül, mert ez a vallomás sokat elárul a jellemedről.
Én humorosnak tartottam, te nem.
nem kell egy véleményen legyünk.
A szüleid anno téged is kis kedvencnek tartottak.
És nézz csak magadba, ma mennyien nem bírnak elviselni..-DDD
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudjam elviselni egy hóbortos anyós szeszélyeit?
- Sarokcsont kinövés!!Van valakinek ezzel kapcsolatosan tanácsa?Műtét, vagy elviselni a fájdalmat ...
- Milyen kisállatot tartsak, ami nem büdös, nem szül, meg nem kell sokat foglalkozni vele?
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Hogyan lehet elviselni a magányt?