Nem tudok hinni a páromnak, mert más lányokkal beszélget... (beszélgetés)
A helyedben, ügyvédtől megkérdezném, milyen jogai vannak 18 év után a férjnek. Mert gondolom különvagyoni szerződés nincs.
Nézz utána mindennek alaposan! Még akkor is készülj fel, ha csak a te neveden van a lakás. Sosem tudhatod...
Kijelented, és már nem is az állandó lakcíme.
Nem kell ettől tartani....
A lakáshoz, hogy jutottál?
Mit akarsz hinni neki? Elmondott már mindent rólad és a gyermekedről más nőnek... egyebet is kellene még mondjon?
A lábtörlő arra való, amire használják... Vagy a sarkadra állsz és felállsz ebből a helyzetből, vagy tűrsz....
Ezért mész hozzá? Mert 31 vagy? Mit gondolsz mi a házasság?
Jesszus...
És a gyereknek azt gondoltad, jobb egy ilyen alak mellett, aki megalázza, tönkreteszi az anyját, vele nem foglalkozik, de még fizikailag is félni kell tőle? Ezt nem mondhatod komolyan egy percig sem.
Ha a tiéd az ingatlan, bármikor kirakhatod az utcára. Hiába ordít, törvény melletted áll.
Ha te, mint az ingatlan tulajdonosa kirakod őt, akkor köteles eltakarodni. Akár rendőrt is hívhatsz rá. Cuccai az ajtó elé, zárcsere és szaruk, ha pattog.
A pénz,amit pedig ráfordított, azt utólag peresítheti a bíróságon, amennyiben megfizet egy ügyvédet érte.
Miért nem teszel semmit?
"Teljesen normális,néha néha vitáztunk a pénzen munkán,mert szerinte csak az a munka amit ő csinál és ő a pénz kereső,amit meg én csinálok/két munkahelyen is dolgozom/csak szorakozás nem munka."
Pontosítalak: eddig sem volt normális, és eddig sem tisztelt téged, de a megalázás ezen formája előtt te homokba dugtad a fejed.
Hagyd, hadd röhögjön! Majd ráfagy a vigyor az arcára, mikor kirakod a bírósági végzéssel mint macskát sz.rni!
Nem értelek, te ennyitől megijedsz? Mert olyanokat írsz, hogy az már mindennek a teteje, amit a pali csinál, nem is vagytok házasok, mi a francot vársz, hogy kidobd? Menja bíróságra! Tied a ház, pucoljon.
Szerintem a te hibád is, ha ő kizavar a szobából mert írogat, te meg ki is mész. Meglátszik, hogy engedelmeskedsz, hagyod neki az egészet, nem mersz neki ellent mondani. Az előzmények alapján (csaj pittbullnak nevezi a gyereked, meg még te vagy a hibás, hogy tönkrevágtad a lelkivilágát), valszeg a kedves ember fejét kettényitottam volna a pc-vel, ha még ki is zavar a szobábóla saját házamban. Nehogymár a nyúl vigye a puskát! Amikor elmegy dolgozni, cucc kitesz, zárcsere. Ha visszajön és dühöng, hívni a rendőröket.
További ajánlott fórumok:
- Nem tudok hinni
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Különlegesen extrán körömrágós lányokkal ismerkednék!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- Nem tudok megbocsátani a volt páromnak, aki bántalmazta a...
- Mit ajánlotok? Írtam a Páromnak egy "könyvet", de még csak lap formájában van. Hogyan tudok belőle könyvet készíteni/készíttetni?