Nem tudjátok véletlenül ennek az oldalnak a címét? (tudásbázis)
4. skitti
2013. aug. 14. 13:42
Megtaláltam. Hátha valaki még hasznát veszi:
www.doksi.hu
3. skitti (válaszként erre: 2. - Annie1130)
2013. aug. 2. 10:02
Köszi.
Közben rájöttem, hogy mi volt az oldal neve. puska.hu
De sajnos megszünt. :((
2. Annie1130
2013. aug. 2. 09:48
Nekem rengeteg ilyen oldalt dobott ki a google, de úgy veszem észre, hogy elég tematikusan. Azt írtam be, hogy "dolgozatok, tanulmánygyűjtemények".
Sok sikert a kutatáshoz!
1. skitti
2013. aug. 2. 09:34
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Tavaly találtam egy oldalt, ahol tematikusan rendezve fent volt egy csomó tanulmány, dolgozat. Általában felsőfokú szintű (pl. közgász, jogi téma) de voltak középfokúak is.
Arra emlékszem, hogy a bal oldalon kellett kiválasztani a témát, és ha regisztrált az illető, akkor el tudta olvasni az adott dolgozatot.
Nem tudjátok véletlenül az oldal címét?
Köszi
K.
További ajánlott fórumok:
- Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyibe kerül az 5ös lottó 1 hétre joker nélkül? Eddig 200, -Ft volt, de emelték... Köszi!
- A Disney meséből Csészike - Nem tudjátok véletlenül, lehet-e valahol ilyen csészikét kapni ivópohár verzióban?
- Nem tudjátok véletlenül, hogy a Fővárosi plázákban mikortól lesznek szezon végi akciók?
- Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehet visszanézni vagy visszahozni a böngészőből már törölt előzményeket..?
- Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyit kell fizetni 2 éves kor alatt, illetve fölött a gyereknek a repülőjegyért?Hol tudnék ennek utánanézni?
- Anyukák! Nem tudjátok véletlenül, hogy a Pókemberből készült -e rajz v. animációs film, vagy csak a filmváltozat létezik?