Nem tudja mit szeretne. Alig beszélünk. Én iszonyatosan... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
9. michelle.r (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2023. aug. 10. 19:26
Mi fog történni, ha elijeszted? Még kevesebbet szól hozzád?
Éld a saját életedet, legyenek saját porgramjaid, őt meg hagyd, hadd gondolkodjon, hogy mit szeretne.
8. Myra (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2023. aug. 9. 08:05
Én nem mondanám el neki. Főleg ha fütyül rád, ha akarna tőled valamit akkor közeledne. De ha tiszte vizet akarsz önteni a pohárba kérdezz rá, hogy mit gondol rólad?
7. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2023. aug. 7. 20:11
Ahogy Libikóka írta, el tudod varrni a szálakat. Jobb lehet csak, vagy jó irányba, mert ismeri az érzéseid, vagy fájó lesz, de muszáj lesz beletörődnöd, hogy vége.
6. libikóka (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2023. aug. 7. 20:03
Gondolj bele ,,lehet ennél távolabb?
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Fegyver)
2023. aug. 7. 19:09
És hogy kezdjek hozzá?
Nem fogom el ijeszteni?
4. fegyver
2023. aug. 7. 16:21
Mond el neki. Lehet nem is sejti az érzéseidet és barátként tekint rád.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Rockcica)
2023. aug. 7. 12:44
Az elején nem ilyen volt. A lelke fogott meg és a kisugárzása.Ez a meg látni és meg szeretni kb.
2. rockcica
2023. aug. 7. 12:00
Mit szeretsz rajta ha le sem tojja a fejed?
2023. aug. 7. 12:00
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Ausztriába szeretnék menni, de nincs útlevelem. Tudja valaki biztosra, hogy elég a személyi igazolvány a határátlépésnél?
- Írtam egy cikket, ki szeretném törölni, amilyen gyorsan csak lehet, nem tudjátok, hogyan kell?
- Megtakarított pénzemet szeretném megtisztíttatni, illetve hallottam, hogy vannak, akik le tudják a rontást róla venni. Ismer valaki ilyent?
- Msn-en beszélünk egy sráccal és el szeretné kérni a telefonszámom. Szerintetek mit tegyek?
- Van egy ismerősöm, aki nem tudja felnevelni a gyerekét és szeretné örökbe adni