Nem találok nevet a fiamnak! Segítség! (beszélgetés)
Elemér, Zsolt, Zolika, Vilmos, Tamás,Rezső,Kálmán,István, Csaba, Dávid,Dezső,
Gusztáv, Péter, Pál, Tíbor, Tivadar.
Jó egészséget neki és Nektek is.
Aktuális a kérdés még? :D
Levente...az én fiam :D
De tetszik még a Boján, a Nimród...
Nem olvastad?
Eldőlt! És kész!
Jonatán lesz és kész!
Ha fiú akkor Jonatán, ha lány akkor meg Alma, és kész! :)))
Olivér
Benedek
Marcell
Zsombor
Dominik szerintem is szép, viszont a ritkasáságáról vitatkoznék. Mifelénk minden 2. fiú Domi. [link]
Itt is látható mennyire divatnév.
mia bajod a Dominik nevvel pl??
hiszen szep,kulonleges es nem is olyan suruen hasznalt keersztnev. es a Zalan ehhez mit szolsz?? ez is borzalmas szerinted???
az en kisfiam neve....... Zalan Dominik
szerinted ez borzalmas lenne??:) szerintem gyonyoru akar csak a Kisfiam,ha latnad,biztosan mashogy velekednel,ugyan is fiuba ritka szep kolok,rengeteg idegen azt mondja,ha nem az enyem lenne akkor is ezt mondanam,es olyan Kisfiu lenne atitkos vagyam mint a mienk.itt van hoxas aki mondta,h nagyon szep,valoban
Dominik
Zsombor
Nah, nah, alakul már :)
De mi van, ha mégis kislány?
Ha fiam születik ez a kettő közül választok:
Balázs
Dávid
Persze:)
Ez csak az én véleményem.
Szerintem ezek is borzalmas nevek közé tartoznak.
Sajnálom, akik ilyen nevet kapnak, bár mire felnőnek csak ilyen nevűek lesznek...
Ezaz! :)
Máris megvan!
További ajánlott fórumok:
- Nem találok nevet leendő gyermekemnek. Ti hogy találtatok rá a „nyertes” névre?
- Jövő héten vidékről a 13-dik kerületbe költözöm. Szeretnék segítséget kérni, mit hol találok? Orvos, fodrász, stb :) Köszönöm
- Dunaújvárosban vagy a környéken hol találok endokrinológiai szakrendelést? Segítséget és tapasztalatokat kérnék! Köszönöm!
- Itt a hoxán hogy találok meg valakit, ha nem tudom a felhasználónevét, csak a teljes nevét, és e-mail címét?
- Szeretnék kisfiamnak parasztinget varrni, hol találok szabásmintát?
- Melyik oldalon találok sablonokat ahova feltudom jegyezni, hogy mikor melyik foga bújt ki a fiamnak?!