Nem szeretem, amikor a lányom akkor akarja magára vonni a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A figyelemelterelés egy gyerekkel szemben alkalmazott technika, amit akkor alkalmazunk, ha ki akarjuk zökkenteni egy szituációban, ha valamit nagyon a szívére vesz.
Én arról írtam, hogy ő tereli el az én figyelmemet, irányítja magára, ami nem mindig esik jól.
Tudtommal nincs problémája.
Értelmes, kellően érzékeny, empatikus.
Van neki valami problemaja?
Nem szivesen, he tudok segiteni, hogok. Az autistatn is nekem adtak, mert jol tudom lepsrol lepesre, es tudom,hogy vissza kell meni.
3 evesnel, nem 13 evesnel kell figyelem eltereles. 13 evesen en sikaltam a konyhat, budit, paslot, mert utaltam a kupit, a koszt. csinaltam a mosast, rugdaltam a tesoim segitsegert, de csak lebasztak, le "szerirozd"
Mikor nagyobbak lettunk nsem let jobbak.. Es hallgatom, ki mindent nem csinal meg.
Ennyi.
Az ocsem evekre kerohasztja a tanyerjait, aztan csakn odabassza, a hugom meghiv ewgy egy egyesz vendegseget, cipostol 6-8 ember, es senki nem mos fel. senki nem takatitja fel a felreviselt ferfiakat, ha tul sokat ittak? Mint egy kocsma.
Elég elmés hozzászólás.
Miért lenne ez szerencsém, és miből gondolod, hogy megteszi hamarosan?
A figyelemelvonás a probléma.
Akkor is azt hiszi, hogy rá kell figyelni, amikor tésztát szűrök le és zsonglőrködök a forró vízzel.
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Szeretem-Nem szeretem!
- Nem szeretem se a cicákat se a kutyákat!!
- 2,5 éves kislányom nem akarja meginni a sós oldatot. Megy a hasa, hány! Mit tegyek?
- Melyik a legjobb székletfogó gyümölcs? Akárhogy próbálkozok nem akarja a kislányom meginni a gyógyszert!
- A lányomat utálja az osztályfőnöke ezért ott akarja hagyni a gimit, mit tegyek?