Nem pesszimista (beszélgetés)
De ahhoz miért kell megvàrni mìg csak 1 napod lesz hàtra?
Gondolod, hogy jobban menne ha nyomàs alatt lennèl? Jobban ossze tudnàd hozni? ;)
Nekem nincs volt ferjem de ha "volt" lesz belole egyszer, akkor o is fog velem targyalni:))))
Ettol fuggetlenul tudunk mi haragosak is lenni, most is. Neha a pitbull kutya faca hozzank kepest, ugy tudunk ugatni...:D
Mit bizonyitanek mivel?:)
Hogy kitorlom a netes dolgaimat? Semmi, csakhogy nehogymar vki turkaljon a gondolataim kozott. Ha vmit nem akartam megosztani elve, utana sem szeretnem:))))
Pl nem mernem elolvasni senkinek a naplojat sem, olyan indiszkret...
Nekem van ilyen. Es sokat gondolkoztam mar, hogy halalom vagy az o halala elott erdemes lenne-e kibekulni.
Mindig arra jutottam, hogy ha valakivel bajom van, azt vagy tisztazom meg aznap vagy soha. Igy telnek el a 10-20 evek is es meg most is ugy erzem, hogy nem lenne abszolut semmi ertelme csak mert holnap meghalok, ma kibekulni. Mi a francert?
De talan mert en tul fekete-feher vagyok, sokan nem ilyenek, szoval nem tudom elkepzelni, hogy az o helyukben mit tennek? Tudod, akik 1-2 ev tavlatbol is ujrahalasznak dolgokat (kapcsolatok, egyeb)
Hulyen hangzik de valoszinu, hogy beraknek egy utolso adag szennyest es kipofoznam magam, sminkelve, szep hajjal talaljanak ram:)))) legszebb ruhaban...
Plusz eltuntetnek itthon mindent ami maganugyem torolnem a netes dolgaimat, barmilyen feljegyzeseimet ami epp foglalkoztat (mindig van ilyen).
Nem hianyzik, hogy tobbet adjak aznap magambol a szeretett szemelyeknek mert nagyjabol minden napom ilyen, annyit adok amennyire kepes vagyok es nem is szoktam ezen filozni. Sot, most az, hogy 24 oraval halalom elott szexelek vagy sem, nem valtoztat semmit. Mit lehet ilyenkor mar behozni amit nem tettel?:)
Szerintem ilyenkor bocsanatot kerni vkitol akivel 20 eve nem beszelsz, az sem fogja visszaadni azt a 20 evet
Igen ezt jó válasznak találom,minden esetben mást,most leginkább lefeküdnék aludni 24 órára.
És hátrahagynék egy nyerő lottó szelvényt a csemetéimnek.
További ajánlott fórumok:
- Egyre több a másikat lehúzó, pesszimista, rosszmájú ember... Mi a tapasztalatod?
- Hogyan lehet túlélni a hétköznapokat egy depressziós, pesszimista ember mellett?
- Optimista, pesszimista, realista világnézet?
- Barátnőm társkereséssel kapcsolatban pesszimista vagy realista?
- A pesszimista emberek sokkal kevesebbet csalódnak, mint mások