Nem nő a hajam (beszélgetés)
Lenövésed sincs, vagy van, csak éppen nem lesz soha hosszabb?
Nekem pl gyorsan nől, de vagy hét éve változatlan a hossza, alig ér a nyakamba. Régebben akármekkorára meg tudtam növeszteni, most marad a hosszabbítás.
Igen, a koffein jó a hajra, de több ebben a samponban az SLS, ami ugye többet árt, mint használ.
Használj méregmentes sampont, csepegtess bele koffeint, többre mész vele.
Ha régen más festékek használata mellett nőtt rendesen, most a szőkítés mellett pedig nem akkor azt hiszem a kérdésedben megtalálható a válasz is.
Ha ragaszkodsz a szőkéhez akkor én csak pár havonta szőkítenék teljes hajhosszon, csak a töveket festeném vagy ha ez nem megoldható akkor búcsút intenék a szőkének, annyit nem ér.
Emelett nem árthat ha szedsz valami vitamint, a DM-nek van saját márkás kovaföld kapszulája 120 darab van egy csomagban kb 1600 ftért ami ugye két havi adagnak felel meg. Igaz én hajhullás miatt kezdtem szedni azon segített, de úgy vettem észre hogy a növésben is ugyanis eddig 6 hetente festettem a töveket most már 4 hetente, mert hamarabb lenő, igaz én rendszeresen vágatom így nem tudom megítélni, hogy mennyi volt az elmúlt néhány hónap tényleges növekedése.
az enyém se nagyon. :))
inkább letörik a vége.
igen, a szőkítéstől.
mivel festeted, ezért pontosan látod is a lenövésből, mennnyit nő.
Az lehet a gond, hogy az alja kopik el, letöredezik, elvékonyodik.
Hazsnálj hajvégápolót és szedj valami jó vitamint erre!
Hosszabb is szokott lenni, ezért zavar.
Idegi alapon is lehetséges ez?
mármint: csak
:)
További ajánlott fórumok:
- Le szeretném hosszú hajamat vágatni! Nálatok mik a tapasztalatok?
- Lehetséges, hogy 2 hét alatt 2 cm-t nőtt a hajam?
- Gyógyszeres csík van a fülemben. Hogy mossam meg a hajam, hogy ne menjen a fülembe a víz?
- Levágassam a hajam extra rövidre?
- Szörnyen zsírosodik a hajam, minden másnap mosnom kell! Mi a megoldás?
- Narancssárga lett a hajam.Vissza tudnám állítani az előző színre?Segítsetek!