Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek II. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek II.
HPV-vírussal a férfiak egy részének nemi szerve is fertőzött, de esetükben ez általában nem okoz látható tüneteket és nem alakít ki betegséget. A nőknél ugyanis a vírus behatol a méhnyak felszínét borító hámszövet legalsó sejtrétegébe, ami szükséges számára ahhoz, hogy hosszú távon is életben maradjon és szaporodjon.
A férfiak részéről fennáll a visszafertőzés veszélye, azaz egy vírushordozó férfi újra megfertőzheti a betegségéből kigyógyult partnerét – akár hüvelyi, akár orális szexről van szó.
Mutatsd meg a cikket az új szerzeménynek, aztán ha őt is lecserélik egy másikra, eszébe fogsz jutni. A HPV nála is jelentkezik majd??
De nem tudom, hogy van-e értelme...
Foglalkozz a gyógyulással, és magaddal: mert jobbat érdemelsz!!
Nagyon fájdalmas a történeted. Mindíg megrázó, ha kihasználják valaki érzerlmeit. Az ilyen tipusú pasasok az úgy nevezet " nyerők ", hisz rendelkeznek mind azzal a tulajdonsággal, amivel behálózzák a másikat.Azt mondod nem tudod mit csinálj? Gondolj bele: Te elhittél volna bármi roszat is az emberedről, míg azt hitted viszonozza érzelmeidet? NEM ! Miből gondolod, hogy a másik elhiszi? Ez tipus kérdés. Jómagam soha nem tudom elfogadni a nagyon kedves, behízelgő, bú-bájos embereket semmilyen formában, se barátnak, se kollegának, se hivatali ügyintérőnek. Nem tartom őszinte embernek. Az élet , tapasztaltom alapján engem igazolt. Én mit tennék? Hagynám, had menjenek a dolgok a maguk útján, nem vennék újabb gondot a nyakamba ( esetleg kellemetlenséget )Azt írod bőr-rákod van. Ezt azért nem teljes egészében írnám egy rossz kapcsolat terhére. A rák nem fertőző betegség ! Nem kapható el semmilyen érintkezés útján. Még igazán az se nyert bizonyítást, hogy lelki problémák miatt legyengült immunrandszer könnyebben lehet beteg ( hajlamos vagyon ezt az utóbbi feltételezést magamévá tenni )
Most arccal a Te életed felé ! Küzdj és nyerj ! Sokkal inkább ezzel foglalkozz és ne a megmásíthatatlan kellemetelnséggel. Sok Sikert !
Éppen ezt szerettem volna én is javasolni... h küldjedel neki ezt a két cikket.
Gyógyulj!
Ez nagyon nehéz lehet! :(
Talán küldd el neki ezt a két cikket. Ha értelmes akkor tanul belőle. Ha nem akkor majd a saját kárán.
Én is elmondanám neki. Jelezném. Amúgy ezt nem bűntetik? Hogy ha valaki fertőz, tudtában a betegségével?
És persze szerintem ott van benned emellett a bosszú vágy is, ahogy írtad, mert kihasználva érzed magad gondolom és zavar, hogy az élet megy tovább már nélküled. Ebből ki kellene jönnöd érzelmileg.
Mivel tudsz valamit, ami másnak is árthat, így ezzel kapcsolatban van felelősséged, hogy amit tudsz azt megtedd, de jó lenne, ha nem a hiúságod sértettsége vezérelne.
Ugrás a teljes írásra: Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek II.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek - avagy egy 40-es depressziós nő csapongásai
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek 2.