Nem megyek fogadóórára, tudom, milyen a gyerek. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Néha azért nem árt, még ha tudod is hogy milyen a gyereked. Azért pár jó szó jól eshet nekem mint szülő hogy ez valóban így van és dicsérik a gyereked 🙂 Nekem biztos jól esne!
De persze ezt Te tudod, mi meg had okoskodjunk egy kicsit😘
Teljesen igazad van.
Évek óta nem járok, mert nincs rá szükség és egyébként sem akarom más szülőtöl elvenni a lehetőséget.
Nálunk a fogadó óra ilyen kötelező kör, elvárás hogy lássák nem a kutyák nevelik a gyereket 🤷♀️
Nem is annyira a tanároknak, mint a többi szülőnek szól. Az elmúlt időben elég jól beszivárgott a suliba a szülők közötti "facméregetés".
Amikor én iskolás voltam a rossz tanuló, rossz magatartású gyerekek szülei jártak fogadóórára.
Igen, nem lehetett tőlük elvenni az időt.
Amúgy nem verekszik.
Nem is értem ezt a támadást.
Nem akarom olyan szülőktől elvenni az időt, akiknek kérdéseik vannak.
Altalaban az ilyen felfuvalkodott anyukak azok, akiknek ha a gyereke megveri a masikat, akkor is a masik a hibas. 🤨
Dehogy tudod. Sokszor az otthon tundibundi lesz a legnagyobb gengszter. Vagy forditva. Ha tarsasagba kerul.
Kell a gyereket menedzselni ha jó is, ha meg kevésbé akkor főleg!
Amúgy csak azt tudod, milyen otthon a gyerek. De, hogy milyen a suliban, mit hoz ki belőle, csak a tanártól fogod megtudni.
Nálunk nincs is fogadóóra.
Illetve van,de online.
Ìgy 3. ève nem èrdekel.
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom elfogadni, hogy a páromnak már van egy gyereke!
- Hová fordulhatok, ha tudomásom van róla, hogy a gyerekem lóg az iskolából és egy barátjaék lakásán töltik a délelőttöket?
- Ha elmegyek dolgozni Gyed alatt (tehát lemondok a Gyedről) akkor elmehet a gyermekkel a nagyi Gyesre ha a gyerek jár már bölcsődébe is?
- Ha azért megy bölcsibe a gyerek, mert egyetemre megyek, akkor kaphatom a GYED-et?
- 2. gyerek után mi alapján kapnám az ellátásokat, ha visszamegyek ugyan dolgozni, de nincs meg 180 ledolgozott napom?
- Ha gyerekkel megyek táppénzre, kell a munkáltatómnak utánam fizetnie v.mit?