Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Nem megy le... fórum

Nem megy le... (beszélgetés)

1 2
okt. 24. 21:57
Köszi.
36. 55Judit (válaszként erre: 35. - Oliva2023)
okt. 24. 13:01

Dicséretes!🙂

Én is sokszor készítek olyan ételt amiben rezisztens keményítő van.

35. Oliva2023 (válaszként erre: 34. - 55Judit)
okt. 24. 12:45
Bizony, például én sem hallottam róla, a diéta programban mondták el. De többek között ennek köszönhető, hogy a menopauza hormonális ámokfutása után vissza tudtam térni az ideális súlyomhoz, amit könnyen meg is tartok.
34. 55Judit (válaszként erre: 33. - Oliva2023)
okt. 24. 12:25
Ez a trükk kéne hogy folyjon a csapból is mert nagyon hasznos információ és nagyon kevesen tudnak róla.
33. Oliva2023 (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 24. 12:20
Ha szereted a kenyeret, a rizst, a tésztát, akkor sem kell lemondani róluk, csak egyél keveset , max. 150g-ot naponta, és evés előtt hűtsd vissza őket. A kenyeret mélyhűtőbe kell tenni 24 órára, a többinek elég, ha a sima hűtőben vannak, és utána eszed meg őket. Így több lesz bennük a rezisztens keményítő és alacsonyabb lesz a glikémiás indexük. Ezzel a trükkel csak nyerni tudsz. És figyelj oda a fehérjebevitelre, hogy ne izomból, hanem zsírból fogyjál.
okt. 24. 10:27
Persze, a magasságim 169 cm,ami nem alacsony, ezért nem nézek ki rosszul így sem. Viszont jobb lenne pluszkilók nélkül. Az ideális testsúlyom 62 körüli, és 68 kg vagyok
31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - Amaunet)
okt. 24. 10:25
Köszi. Én sem akartam, de mindkét gyerekem után 2.5 kg maradt. Szerencsés, aki könnyen leadja.
okt. 24. 02:51
mozgas,napi 2 liter viz megivasa.es sokszor/napi 5-6szor egyel keveset.
29. Amaunet (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 23. 22:39

Vagyis főzöl számukra és ugyan azt eszed te is? De miért kenyérrel? Miért tele tányérral? Miért kettővel?😉

Szerintem nem diétákat kell tartani, hanem mértéket.

Ha a mértéktartás nem hoz eredményt, akkor egy kivizsgálás, hogy mi lehet az ok.

Nem minden anyuka rendelkezik kötelezően súlyfelesleggel.

28. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Amaunet)
okt. 23. 22:04
Azért hivatkozom rájuk, mert hiána próbálok betartani komoly diétákat, nekik rendesen kell enniük és számomra szinte lehetetlen lemondani minden kenyérről, stb.
okt. 23. 21:16

Ha egyszerű lenne, nem lenne szükség obezitológusra.

Dr. Tóth szerint nem lefogyni nehéz, hanem megtartani a súlyt.

26. Amaunet (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 23. 21:13
Miért hivatkozol a gyerekekre? Neked kéne kevesebbet mennyiséget enni és egy idő után elkezdődne a fogyás.
25. Amaunet (válaszként erre: 18. - Globus)
okt. 23. 21:05

Mostanában rákaptam a császárszalonnára. Máshoz nem eszem kenyeret, de ez viszont "megkívánja".:) + cseresznyepaprika, ami az orromat is tisztítja.

A titok szerintem a mértékben van.

24. globus (válaszként erre: 23. - Michelle.r)
okt. 23. 13:17
Purpur kenyér 40 dkg/3 hét nekem. Tésztát nem eszünk, basmati rizst keveset. Főzelékben durumos sűrítés. Azt muszáj, mert az önmagával turmixolást itt megreklamálják, kétfelé meg nem szeretek pacsálni. Gyenge pont a gyümólcs.
23. michelle.r (válaszként erre: 21. - Globus)
okt. 23. 12:42
Oké, azért írtam, mert aki olvassa, nem biztos, hogy tudja, hogy vicceltél. Én viszont tapasztalom, hogy működik. Nem számolok kalóriákat, csak a ch-ra figyelek. Ezekből úgyse lehet annyit enni, hogy hízni tudj tőle.
22. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 23. 12:14
Talán azért, mert nem mindegy mit eszel.
21. globus (válaszként erre: 20. - Michelle.r)
okt. 23. 11:41
Én ezeket sem, csak vicceltem :)
20. michelle.r (válaszként erre: 18. - Globus)
okt. 23. 11:37
Kenyér nélkül, és fogyni fogsz. Én mondjuk a tokaszalonnát nem szeretem, de a csülköt, kolozsvári szalonnát, tarját nagyon is. És bármennyit eszem, egy grammot nem hízom.
okt. 23. 11:34

Én a ketogén életmóddal, sporttal és időszakos böjttel és heti 3 edzéssel, sok-sok gyaloglással értem el és tartom a súlyomat, 47 vagyok.

13.00 - 20.00 között eszem, ezen az időszakon kívül tiszta víz. Illetve amivel elrontom, az a kávé. Mivel azonban nem betegség miatt ketózom, nem okoz gondot.

Hallgasd Lakatos Pétert, szuper podcastja van, klassz szakértőkkel beszélget. Már az ingyenes anyagokból is rengeteget lehet tanulni. Van egy Kortalanul csoportja, ott vannak fizetős turnusai, egyre befizettem tavaly. Nagyon sokat tanultam.

18. globus (válaszként erre: 16. - Holurt Waxhton)
okt. 23. 11:33
Egyél vacsira fél kiló meleg főtt paprikás tokaszalonnát friss kenyérrel. Annyit fogsz forgolódni éjjel, hpgy garantáltan fogysz. Ja, nem...
17. plavalaguna (válaszként erre: 16. - Holurt Waxhton)
okt. 23. 11:30
ez nem hit kérdése- az emberi szervezet az éhezést is bírja, meg a túlevést is. nem ilyen egypillanatos ;)
16. Holurt Waxhton (válaszként erre: 15. - Plavalaguna)
okt. 23. 11:13

Lehet, hogy tévhit, de az én kis egyszerű férfi logikám azt gondolja, ha valamit nap közben eszel, azt az energiamennyiséget felhasználja az emberi szervezet. Ha viszont este eszel, és utána leülsz, -mondjuk- olvasni, nincs szükség annyi energiára mint napközben, tehát elraktározódik.

És meg egy ellenvélemény: Nem hiszem, hogy egyenrangú lenne az, ha reggel viszel be egy napi energiamennyiséget, vagy este. Mert ugye azt mondtad, hogy mindegy, hogy mikor eszel.....

15. plavalaguna (válaszként erre: 14. - Holurt Waxhton)
okt. 23. 11:06

ez egy általános tévhit ;)

tényleg tökmindegy mikor eszel. Sőt még az is mindegy mit a fogyás szempontjából ( a hízésából is)

azért nem midnegy mit eszel, mert nem mindennel viszel be elég nyomelemet, vitamint stb.

És a saját elalvásod előtt közvetlen nem érdemes enni, mert az emberek egy jórésze rosszabbul alszik, ha közvetlen elalvás előtt nagy adag kaját eszik. De ez egy -fél óra időtartam alvás előtt.

Nagyon sok kutatás volt már ezekben a témákban. az energiaegyensuly a lényeg, a többi bullsit. Ha 50 kilós akarsz lenni, akkor ennyit kell enned, amivel a te szervezeted 50 kilót tud fenntartani, és akkor mindenképp anyi leszel. midegy mikor és mit eszel

14. Holurt Waxhton (válaszként erre: 11. - Plavalaguna)
okt. 23. 11:02
Este hat után a szervezet pihenni szeretne. Ha bármit eszel, a szervezeted arra koncentrál, hogy megeméssze a megevett ennivalót, nem tud felkészülni a pihenésre. A megevett ételt ilyenkor elraktározza a szervezet, éjjel nincs szüksége energiára. Szerintem.
okt. 23. 10:54
Kis tiian zsírégető segít, még ha nem is tartod a diétát, és mozogj 😉
12. plavalaguna (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 23. 10:46

fontosak a kilók? épits izmot, lehet még jön is fel, mégis tónusosabb, véknyabb leszel.

a mérleget meg kidobni a francba

11. plavalaguna (válaszként erre: 10. - Holurt Waxhton)
okt. 23. 10:44

az este hat utánon kívül egyetértek.

igazából mindegy mikor eszel, ha rendben van mondjuk heti szinten az energiamérleged. Mégcsak nem si a napit érdemes nézni.

okt. 23. 10:40

Hölgyek, a titok a mozgás. Minden este fél óra séta csodákat tesz. Lehet egy picit (csak pár métert) kocogni séta közben. Ha rendszeressé válik, akkor az élet része lesz. Ha rááll a szervezet, hiányozni fog.

Én nem vagyok híve a gyógyszereknek, egyik sem csodaszer. Nem vagyok híve az otthoni tornának, előbb-utóbb jönnek a kifogások. Persze, ha valakiben van affinitás, akkor el lehet járni úszni, futni, kerékpározni (nem szobakerékpáron!). A rendszeresség a lényeg.

Ja és este hat után semmi nasi, semmi vacsi. Ilyenkor inni kell. Nem alkoholt, vizet. :-)

És a legfontosabb a türelem. Az emberi szervezet nem úgy működik, hogy varázsütésre átalakul. Türelem nélkül nem fog menni.

9. Hansika (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 23. 08:47

Egyedül elek mint az ujjam...

Nincsenek sajät gyerekeim.

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Hansika)
okt. 23. 08:33
Gyerekeid vannak?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook