Nem is tudom mit szeretek jobban, a függetlenséget vagy a... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
19. lolita2112
okt. 1. 01:27
minedyiknek van jo es rossz oldala!
18. LBO (válaszként erre: 17. - Ghost👻)
aug. 16. 16:48
Én a munkámból kifolyólag ott tudok lenni minden szülőin. Tényleg nem volt még olyan hogy ne lettem volna ott. Nyilván ha nem tudnék menni, akkor neki kellene bevállalnia. De ez legyen a legnagyobb gondunk, hogy ki jár szülőire. 🙃
3 ève nem voltam szülőin, az apja jár.
Mindig úgy jött ki,hogy melóztam. 🤣
16. LBO (válaszként erre: 12. - Violet18)
aug. 16. 16:37
Ez elég gáz.
Nálunk jól működik ez a dolog (is). A férjem rengeteget segít. De ha neki kell segítség, én is ott vagyok neki. Bármiben! Feltétel nélkül. Ha kell füvetnyírok, fát hordok, mindenben segítjük a másikat. Egyetlen egy dolog volt/van amire nem hajlandó. Suliba szülőire menni. Azt mondja az anyukáknak való. 🤣
15. 55Judit (válaszként erre: 14. - Birebora)
aug. 16. 12:21
Nagy választék sajnos nincsen a fiataloknak se. Annyira gyér az ismerkedési lehetőség hogy nem találják meg egymást.
14. birebora (válaszként erre: 3. - Ghost👻)
aug. 16. 12:11
Igy valahogy.
13. 55Judit
aug. 16. 11:57
Én a függetlenséget. Viszont ahogy eljár az idő felettem, időnként érzem a társ hiányát. Sorra távoznak akikkel néha szót tudok váltani. Félek az elmagányosodástól. De ha az én korosztályom férfi kínálatát nézem a környezetemben, azonnal vissza térek a régi álláspontomhoz.🙂
Sok esetben igen.... nem 1x láttam ahogy a pasi belekényelmesedik és azt hiszi még mindig mamahotel van, de hát ha a csajok hagyják magukat, kapcsolatfüggők, mit tehetnék 🤷♀️
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Holurt Waxhton)
aug. 15. 17:26
20 éve ,igen együtt élünk ,sajnos féltékemy ,igaz nem mondja de érzem
10. Anyagi
aug. 15. 17:15
Mindkettőnek megvan a maga előnye! :))
9. Holurt Waxhton (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 15. 14:18
Miben nem érzed magad függetlennek? Mióta vagy ebben a kapcsolatban? Együtt is éltek?
8. LBO (válaszként erre: 4. - L.luiselotte)
aug. 15. 14:13
Aki párkapcsolatban él az cseléd? 🤣
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Holurt Waxhton)
aug. 15. 13:52
Igazából mindkettőre szüksegwm van ,de most nem érzem a függetlenseget./párkapcsolatban/
6. Amaunet
aug. 15. 13:46
Szerintem egy jó párkapcsolatban lehet mindkettőt megélni. Egyik nem zárja ki a másikat.
aug. 15. 13:46
A függetlenség alatt azt érted, hogy semmiféle párkapcsolatod nincs? Ha igen,akkor szerintem mindenkinek szüksége van érzelmi és testi (itt nem a szexre gondolok, hanem akár egy sima ölelésre) társra.
4. l.luiselotte (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 15. 13:31
Írj ki szavazást !
Én a függetlenség híve vagyok.
( nincs az a pénz, szerelem, hogy én bárki cselédje legyek és még a gyerekemmel kerülgessük is )
3. Ghost👻
aug. 15. 13:20
Olyan párt keress aki mellett szabad lehetsz.
2. David Cross
Én a függetlenséget :)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Jobban szeretek egyedül aludni, mint a férjemmel....
- Sokszor jobban szeretek munkahelyemen lenni, mint otthon....
- Nagyon szeretek egyedül lenni. Szerintem jobban, mint az...