Nem hiszem el, hogy vége (beszélgetés)
találkoztunk még este, beszélgettünk. most ott tartunk, hogy gondolkodnunk kell, és aludni rá egy párat. hogy el tudjuk dönteni, megéri-e folytatni, újrakezdeni, stb. este írt egy sms-t, hogy sok olyan dolog történt az elmúlt hetekben,amit egyikőnk sem tudott normálisan feldolgozni. majd hozzátette: nyugi, nem lesz gond.
ma reggel be kellett jönnöm a munkahelyünkre, és úgy tenni, mintha felelős beosztásban dolgoznék. közben úgy téblábol itt, mintha mi sem történt volna...
lehet, hogy igazad van. nem valtoztatni akarom, azt szeretném, hogy ő akarjon megváltozni,ne csak értem, hanem önmagáért.
és igen, lehet, hogy nem vettem elég lazán.
Kedves Yoanna!
Épp ma akartam nyitni egy fórumot, hogy támogatást kapjak lelkiekben, velem is hasonló dolog történt. Együtt vagyok még a párommal, már3,5 éve. Terveztük az eljegyzést, már a gyűrűket is elkezdtük megcsináltatni, a családomnak is erről beszéltem mindig. Úgy vártam. És erre tegnap este elbeszélgettünk a párommal, aki lefújta az egészet. Azóta folyamatosan sírok és bár azt beszéltük meg,h lassítunk, a szívem majd megszakad. Nem volt mindig tökéletes a kapcsolatunk, de úgy érzem ezzel a visszalépéssel ő már kimondta mi lesz a vége. El sem tudom képzelni milyen most neked, hogy te őt akarod, mégsem vagytok együtt. Mi együtt vagyunk, mégis úgy érzem nem volt az enyém egészen ezalatt az idő alatt.. :(
változtatással ne akard..hidd el csak akkor lesztek később boldogok, ha így fogadod el, minden dolgával együtt..én is akartam változásokat, de ami eddig nem változott, nem is fog egyik félről sem és csak viták lesznek belőle..
én mára rájöttem, hogy a titok, hogy lazábban kell kezelni minden dolgot és hagyni, hogy együtt is meg legyen a kis saját külön életetek..tudom furán hangzik, de szerintem ennyi a titok.. :)
meg akart bántani....
én őt akarom, pár apró változtatással.
Ez sok mindentől függ,volt amikor "csak"hónapok kellettek hozzá de volt hogy majd egy év.
Függ a kapcsolattól,függ a szerelem mértékétől is stb.
Nekem sok.
Egy tönkrement párkapcsolat igazságához csakis úgy juthatsz el, ha mindkét rossz "dristit" felismered! A sajátodat is. Mert egymást bűvöljük. Egy rossz párkapcsolaton akkor lehet túllépni, ha mindkét varázslót leleplezed. Tedd föl a kérdést: "én mennyit rontottam rajta?"
Müller Péter
három év... mi is ennyit voltunk együtt. az bánt, többek között, hogy nem tudjuk megbeszélni. úgy viselkedik, mint akit nem érdekel, nem számít...
és ezzel semmissé teszi az elmúlt három évet. legalábbis én így érzem. nagyon szeretem és ő is szeret. miért nem képes kimutatni?
Szia! Tudod, az sok mindentől függ. Ha nagyon szerelmes vagy, akkor azt mondom hogy soha nem fogod tudni elfelejteni, nehezen fognak enyhülni a "kínjaid" az tuti. Ha lazább volt akkor lehet hogy nagyon hamar túl teszed magad.
Én voltam annó nagyon szerelmes, 3 év után vége lett, és kb. soha nem enyhültek az érzéseim, nagyon fájt évekig. 2 éve úja együtt vagyunk, csak sajnos közben eltelt közel 20 év.
További ajánlott fórumok:
- Azt hiszem egyszer szívesen kipróbálnám, hogy milyen egy...
- El sem hiszem, hogy sikerült!
- Én nem hiszem, hogy az augusztus 31-nél létezik rosszabb...
- Hiszek a sorsban! Hiszem, hogy minden előre meg van írva....
- Szerintetek ez tényleg megtörténhetett? Én ezt nem hiszem el, hogy ilyen van
- Nem hiszem el, amit a Biblia ír, hogy a szerelem nem...