Nem hiszek a horoszkópban. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én hiszek benne. Nyilván nem szóról szóra, de igenis hatással van az életünkre, ugyanúgy mint a hold állása. Nem kell eszerint élni, de nekem nagyban megkönnyíti az életem, hogyan kezeljek embereket, mit várjak el tőlük vagy mit nem. Fontos, mindannyian mások vagyunk, mást hozunk, de vmiben hinni kell. Nekem ez a mese kell, másnak meg a biblia, mások meg Jézuskát tolják. A különbség annyi, h bolygók vannak 🤷♀️🤭
Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy ki hisz benne.
Igazság szerint bele szoktam olvasgatni a horoszkópokba, de semmi értelme. Igazságtartalma pedig egyenlő a nullával.
Én sem.
Érdekes lenne, ha az egy napon születettek azonos jelleműek lennének. Szülészeten a nyolcadik gyerekként világra jövő hátrányos helyzetű fiúcska, és az évek óta várt baba, szájában aranykanállal-csak mert azonos időszakban szúlettek? Ébresztő.
További ajánlott fórumok:
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Szerelmi horoszkóp
- Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid?
- A horoszkópnak vagy a pasinak higgyek?!
- Egyiptomi, indiai, indián, japán, kelta, azték horoszkópok
- Nem hiszek a horoszkópban.