Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Nem hiszek a horoszkópban. fórum

Nem hiszek a horoszkópban. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

2022. dec. 11. 16:26

Én hiszek benne. Nyilván nem szóról szóra, de igenis hatással van az életünkre, ugyanúgy mint a hold állása. Nem kell eszerint élni, de nekem nagyban megkönnyíti az életem, hogyan kezeljek embereket, mit várjak el tőlük vagy mit nem. Fontos, mindannyian mások vagyunk, mást hozunk, de vmiben hinni kell. Nekem ez a mese kell, másnak meg a biblia, mások meg Jézuskát tolják. A különbség annyi, h bolygók vannak 🤷‍♀️🤭

[link]

6. dfc04c70e4 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 11. 14:26

Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy ki hisz benne.

Igazság szerint bele szoktam olvasgatni a horoszkópokba, de semmi értelme. Igazságtartalma pedig egyenlő a nullával.

5. timycat (válaszként erre: 4. - Globus)
2022. dec. 11. 14:18
Sőt, életkortól függetlenül, a 80 éves néninek is pont akkor jönne élete szerelme és a gyermekáldás a képbe, mint a 3 éves fiúcskának.
2022. dec. 11. 14:14

Én sem.

Érdekes lenne, ha az egy napon születettek azonos jelleműek lennének. Szülészeten a nyolcadik gyerekként világra jövő hátrányos helyzetű fiúcska, és az évek óta várt baba, szájában aranykanállal-csak mert azonos időszakban szúlettek? Ébresztő.

2022. dec. 11. 14:07
Én sem
2022. dec. 11. 12:36
Nem baj, nem is kell. A napi horoszkóp úgyis a legnagyobb hülyeség, amit ált hozzá nem értő egyének csak kitalálnak, h több cikk legyen 🤷‍♀️
2022. dec. 11. 12:36

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook