Nem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nem
Tényleg, igazad van, újra elolvastam. Nos egy nagy cigarettagyártónak el lehet adni azért.
A cikk kivonata sokkal rosszabb. Röviden.
Majdnem dugtam egy jót, de meggondoltam magam és az alvás után cigarettázni kezdtem.
A cikk nélkül szegényebb lett volna az emberiség:)
A cikkből az derült ki, hogy nem dugott egy jót. :)
Tehát a cikk teljesen egy mondatos változata (kivonatolás):
Lehetett volna egy "egyéjszakás" kalandom, de meggondoltam magam, inkább elszívtam egy cigit. :)
A cikk rövidített változata.
Volt egy éjszakás kalandom, dugtam egy jót, majd alvás után elszívtam egy cigit.
Miezagiccsesizé?
A dohányzás káros az egészségre, fujj! Jobb, ha az ember leszokik.
Nekem ez jutott eszembe a cikkről. Bocsi. :-P
Csapodár természetű vagy más neked nem is való te magad így érzed jól magad. Ki, mint vet úgy arat.
Üdv.Ágnes
Egyébként tényleg valami rekláma lehet annak az oldalnak, mert belépett, feldobta, kilépett, s már ma itt is van a cikk.
Megjegyzem, jobbat is feltehettek volna erről az oldalról, bár nem ismerem, de ennek alapján nem is szeretném. Tessék, lehet rám hajigálni a köveket!!! :)
Én??? Dehogy!
Az enyém megtalálható teljes terjedelmében a naplómban Néma szeretők címmel. Köze nincs ehhez! Jajjj, most sértődjek be?! Pöttyjusztse! :D
Oké! :) Legközelebb odarajzolom. :)
Bár ez nagyon finom leírás, ha egy-két más fórumot nézek. :D
Ez számomra pl. érthető:
"Kezei között életre keltem, nem kellett szó, mindketten tudtuk a mozdulatokból, mit szeretne a másik. Mint egy lassított felvétel, melyet csak filmeken láttam addig... Megtört nyakam mohón fogadta nyelve érintéseit. Bőrömön kalandozó ujjai nyomán forró hólyagok fakadtak, melyeket hűvös csókokkal gyógyított... körmöm sárkányokat, tündéket rajzolt a hátára... varázsoltuk egymást egy másik világba, ahol csak ketten voltunk, s akkor, ott úgy éreztem, forrás fakadt minden csókból-ölelésből. Arcomat hajába temettem, betakaróztam vele, ne lássa vágyam pirosan nyíló virágait. Kezemet a mellére húzta, éreztem szíve dobbanását, s a körülöttünk halkan hullámzó zene ritmusára ízlelgettük egymás testét. Úgy játszott rajtam, mint egy törékeny hangszeren, átvéve testem mozdulatait, ajkaink csak siklottak, úttalanul, beláthatatlanul egymáson-egymásban."
... lehet azért, mert én írtam? :D