Nem fáradoztam a konyhában, megoldottam gyorsan. Pl. a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Viccesek az ilyen emberek. Meg fejfajast is produkalnak, csak nem veszik eszre, hogy a mikro nincs is a halozathoz csatlakoztatva XD
Mar elegbol csinaltam hulyet.
Már lehet kapni ilyen asztali melegen tartó kütyüt, olyan mint a svédasztalos éttermekben vagy kínai büfékben csak kicsi, de igaz azért egy fél asztalnyi helyet elfoglal.
Van mikronk, semmi ellenérzésem nincs vele, de alig használjuk.
Hasonlóan használom én is.
Annyi mindent hallani káros hatásokról az élet minden területén. Ha mindentől félnénk, akkor tényleg nem tudom, mi lenne velünk. Ilyen alapon ne használjunk telefont, ne üljünk a monitor előtt, de már attól is félnünk kellene, hogy mit merjünk enni, inni.
De megértem azokat is, akik ellene vannak. Nekem van nálam jóval fiatalabb ismerősöm, aki ellene van.
Én már nem tudnám elképzelni nélküle a melegítést. Mondjuk elkészül az ebéd. De nem ülünk rögtön asztalhoz, csak fél óra múlva. Egy pörköltet még csak újra tudok melegíteni gázlángon, de a nokedlit már sokkal egyszerűbb a mikróban. Ugyanez mondjuk vendégség esetén. Sok szelet rántott húst (csak egy példa) - hogy melegítenék újra, ha kissé kihűlt, mire asztalhoz ül a társaság? A sütőt ezért nem gerjeszteném be. Mire az felmelegszik, addigra a mikróban régen kész a melegítés.
A mikrót főzésre, fagyott étel kiolvasztására nem használom. Csak porcelán vagy üveg edényben lévő ételt melegítek benne.
Egyébként az egyik gyerekem kimegy a konyhából addig, amíg a mikró melegít, mert ő érzi a mikrohullámokat. Én nem érzek semmit. Szerinte nem árulnak 100%-ban szigetelt készüléket.
Azt gondolod engem a wiki meg tud győzni arról, hogy nem káros? Elég sokat tapasztaltam már az életben, hogy legyek figyelmesebb, körültekintőbb.
Én inkább tűzhelyen főzök a családomnak. Nekem így jó,neked úgy!
Ha neked ez jó! Egészségetekre!
Nem vagyok meggyőződve , arról, hogy a mikró veszélytelen. :/
További ajánlott fórumok:
- Egy nő legyen szajha az ágyban, tündér a konyhában, úrinő a társaságban-Ti nem unjátok még?
- Tárolás a konyhában
- Kicserélnék pár alapanyagot a konyhában az egészségesebb életmódért. Mit ajánlatok?
- Mit tehetek télen a konyhában lévő ételszag ellen?
- Miért csak fehér lehet a fal a konyhában?
- Fűszernövények a konyhában