Nem értem az örökké szomorkodó embereket. Mintha nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
10. PöttyösPanka (válaszként erre: 7. - Fincsi5)
2022. aug. 17. 06:58
Az biztos, hogy ha arra várunk, hogy majd akkor leszünk boldogok, amikor jók lesznek a körülmények, akkor sosem leszünk boldogok.
9. fincsi5 (válaszként erre: 8. - Globus)
2022. aug. 16. 14:25
Jogos amit mondasz. Csak mindig azt mondják, hogy a magyarok ilyenek...most igazán van okuk rá.
8. globus (válaszként erre: 7. - Fincsi5)
2022. aug. 16. 13:06
Aki fiatalon búvalba.ott, csak rosszabb lesz. Korral szaporodnak a gondok. Olyan sosem lesz, amikor minden happy. De azért muszáj keresni benne.
7. fincsi5
2022. aug. 16. 12:52
Én sem vigyorgok állandóan, mint akit b...i visznek, de gondolj bele az emberek helyzetébe. Egyre több család megy csődbe, mielőtt az ország is odakerül. Akik 8-10 órát ledolgoznak, 2-3 gyerekre és férjre főz, mos vasal, takarít, még rosszabb esetben valamelyik szülő beteg, vagy "csak" anyagilag rosszul áll, mi búbánatos nyavalyán mosolyogjon? Valószínű, sok körülötted az ennyire leterhelt ember, ezért látod ezt. Nem volt ez itt mindig így, én emlékszem a tinédzser koromra, jókedvű szomszédok, boltosok, igaz, az elit lázadozott, de jártunk külföldre nyaralni, nem kölcsönből, én '56-os vagyok, s mondhatom gyönyörű gyerekkorom volt. No ezt szeretné az a sok szomorú ember.
6. ildi992
2022. aug. 16. 12:06
Èn is keveset mosolygok. Nem ez számít, hanem a másiknak nekimesz, mert nem a te èrtèkrendedet képviseli, vagy szeretettel elfogadod. Nem mindenki egyforma. Attól se nem jobb, ès nem is rosszabb. Az ember ítéli meg a másik embert? Mégis ki ő? Ha valaki nem szimpi okè, van ilyen. Max nem keresed a társaságát, de nem is beszélek ki. Miért zavar, ha valaki nem mosolyog? Neked könnyebb elviselni a mindennapokat, de más másmilyen. Nem a mosoly számít, hanem a tett. Először nézd meg a tettét sokminden kiderül egy emberről. Mosoly egy állarc. Valaki így gondolkozik. De ez se igazság, csak egy vélemény.
5. Görögtánc
2022. aug. 16. 12:00
Milyen jó, hogy sokfélék vagyunk! Vannak magukba forduló, melankolikus emberek. Nem feltétlen szomorúbbak ők. Lehet, hogy tökéletes kielégülnek a magukba zárkózással. Lehet, hogy valakit az vidít fel, ha nem süt a nap. Lehet, hogy csak nem mutatja az örömét.
4. 845783fc97 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. aug. 16. 11:53
Én ritkán mosolygok. Inkább nevetni szoktam, ha van miért. 🙃 Hallottál már mosolygó depresszióról?
3. birebora
2022. aug. 16. 11:40
Nem vagyunk egyformák.
2022. aug. 16. 11:04
Mondjuk én a negyven fokban menekülök a nap elől,mert tényleg bántani akar;)
Jobb az árnyékban.
2022. aug. 16. 11:04
További ajánlott fórumok:
- Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :)
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- A kövér embereket miért bántják, a soványakat pedig miért nem?
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Gyűjtsünk össze egy topikba híres embereket /tudós, felfedező, író, stb. Szül.év, hely, jellemezd pár szóval/.