Nem ciki a férfi dauer (beszélgetős fórum)
Ebben szerintem semmi cikiség nincs hogy dauerroltatok
Régen is dauerroltatak a férfiak is
Tény és való hogy furcsán nézznek az emberra ha ilyet kér
Nehéz is volt megtalálni aki ezt megcsinálja
Szerintem meg ciki.
Már a nők sem daueroltatnak. Kifejezetten káros a hajra.
Egy ismerősnek nagyon vékony szálú haja volt és hogy kicsit feldobja folyamatosan daueroltatta. Először csak a feje tetején hullott ki a haja.
Persze, mindenki úgy bsza el az egészségét hiúságból ahogy akarja.
Holnap harisnyát is húzol és magassarkút?
Szerintem a Béla szep név. Az öregapámat is így hívtàk. Meg 2 baratom. Egyet 40 elott eltemettunk.
Soha nem fogom megtudni ki a "Csaby és Mary". Mary flitterben feszitett.
A nagy szuleim hazahoz egy erdekes reszen kell atvagni. Ott lehet "Mary"-k at hallani, mint a regi aluljaroban.
Az eredeti neve öcsinek is vicces...Béla volt.
Jeszenszky Béla.
Ki az a Csaby és Mary?
Anyukám is sokáig daueroztatott (most 75 éves), de megunta. De büdi volt a régi...
Egyszer nekem is volt úgy 1992 körül....
A "Flipper Öcsi" valami annyira fajdalmas név, hogy gzerekkent is könnyesre röhögtem magam.
A Keletitől 6 megállóra volt a sulim, de nem bírtam befejezni a vihogast, amikor megláttam "Csaby és Mary" plakátját.
Az anyukamnak göndör a haja, de egyszer a (fodrasz) nagynenem csinalt dauert, mert unatkoztt, vagy mit mutom én. A kicsi tesóm még szopott. Azt a megköhhent fejet, amikor az anyank hazajött! Nyilván éhes volt, mert tovább tartott, mint a sima vágás. Nézett a cicire, nézett e fejre, és orditani kezdett.
Szia
Rendben
Szia
Dauer úgy alapvetően nem divat.
Pár hete beszélgettünk róla fodraszommal, néha még a 80 éves mamiknak veszi elő a készletet.
És ezt beírtad már 3 különböző fórumba, és muszáj volt még egyet nyitnod is róla...
Javaslom, spórolj az "L" betűkkel, akkor tovább marad göndör a hajad! :D
Sziasztok
Sokkan rosszindulatú hozzászolást fogtok írni
Én szeretek Daueroltatni,sőt még búra allati csavarókkal is üllni
További ajánlott fórumok:
- Női és férfinevek felváltva szóláncban
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Ciki ha egy férfi a női portálba írogat?
- Egy fiatal nő kezdeményezheti a tegeződést egy idősebb férfi felé, akit gyerekkora óta ismer,de már ciki a csókolom?
- Ciki egy férfinak a dauerolt/göndörített haj?
- Ciki nőként férfinadrágot hordani?