Nektek is elegetek van már a fehér folyásból? (beszélgetés)
Megkeresem a "kalandodat " elolvasom .
Ja görcsölni szoktam a menstruációm előtt , de ez az alhasi fájdalom más , nem görcs hanem fájdalom .
tervezem a nagyobb kivizsgáltatást .
Ennyi idős koromban, bizony, nekem is görcsölt a hasam a menstruáció környékén. Erre csak azt tudom mondani, hogy szerintem ez természetes. Ha valaki, akkor én nem bírom a fájdalmakat, de túltettem magam rajta.
Nem vagyok orvos, így laikusként csak azt tudom, hogy a cukor sajnos csinálhat durva eltéréseket. Az igaz, amit az orvosokról írtál. Ne hagyd magad, ha szerinted az egyik nem lát el rendesen, menni kell másik(ak)hoz. Sajnos, volt rá példa, hogy nekem is meg kellett tennem.
Az egyik ilyen „kalandomat” elolvashatod a „Prózai intermezzók.” c. naplóm 270. bejegyzésénél (kb. 20. oldal).
Nekem is . Nagyon sok , és gyulladásban van mindig.
.,de mint írtam nekem ráfogta a cukorra , ami csak kicsit magasabb a normálisnál.
Most van a peteérésem ,mert nagyon van ..brrr undorító már, annyira utálom ..
Bogicaa , és aki még küzd ilyennel ,nektek is szokott a hasatok nagyon nagyon fájni ?
Én túl vagyok két szülésen ,kb 2 -3 éve kezdődött nálam ez a dolog , azóta tudom ,hogy a cukor miatt is van ,na meg mélyebben bele is másztam, és bizony tényleg lehet normális dolog is .
Én rettenet utálom már , a legrosszabb peteérésnél van, akkor érzem nagyon az alhasi fájdalmat .A baj az ,hogy már nem igazán hiszek az Orvosokban , amíg nem haldoklik valaki addig nem is foglalkoznak velünk .
A méhszájsebet mindenképpen kezelni kell. Nem is értem, az orvosod miért nem intézkedik. És miért biztos, hogy a folyástól van?
Annak idején nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy ez pont olyan természetes, mint pl. a nyálképződés a szánkban.
Ha a folyásod nem sárga, és nem büdös, akkor abban semmi rossz nincs. Dolgoznak a hormonok. Annak idején papírzsebkendővel intéztem el a dolgot. Semmiképp sem irrigálással!
Szerintem semmi köze nincs a fogamzásgátlóhoz. Ha rendszeresen élnél szexuális életet, ez a nedvesség még jól is jönne. Kérdezd csak meg a párod. Ha meg nem, akkor nincs értelme a fogamzásgátlónak.
Valószínűleg nálad jól dolgoznak a Bartholin-mirigyek, amik a nagyajkak belső felén, a hüvelybemenet magasságában találhatók. A feladatuk a nemi életben fontos: egyfajta természetes síkosító váladékot termelnek, ami megkönnyíti a közösülést. Tehát örülj neki!
Én nem szedek semilyen gyógyszert ,és nekem is van évek óta , azt hittem normális tisztulás ,de a barátnőm mondta ő mindig úgy veszi le a bugyeszt ahogy felvette .. semmi folt nincs rajta ..
Hosszú kivizsgálások következtek ,mire kiderült magas a cukrom ,illetve ingadozik .Nekem azt mondta a Dogi ez ellen semmit sem tud tenni , vissza térő lesz nálam .A Tantum rosa hüvely öblítő segít , egy ideig ,de mindig vissza jön .
További ajánlott fórumok:
- Tetszenek nektek a svédszőke, kék szemű fehér bőrű pasik?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Voltatok már úgy, hogy elegetek lett a férfiakból és azt mondtátok, hogy inkább maradtok egyedül?
- Nektek is elegetek van a sok taktikázó, őszintétlen, őnző emberből?
- Bejönnek nektek a fehér köpenyes pasik?
- Nektek is fehér a "Hoxás" csík?