Nektek is az életetek legnagyobb problémája, hogy ki van nyitva a bejárati ajtó, amikor otthon vagyok? (beszélgetős fórum)
Kedves 1.2.3! Rinyálsz, hogy anyád így meg úgy, pedig ne felejtsd el, hogy felnevelt! Életet adott Neked és megteremtette a körülményeket, hogy felneveljen, így vagy úgy.
Elköltözni, dolgozni nincs kedved, de betartani a szabályokat az már túl nagy kérés. Eléd tolnak mindent, egy szalmaszálat nem kell keresztbe tenned, de ez nem tetszik. Az önálló élet gondolata sem tetszik.
Valami komoly gond lehet Veled és kezdem azt hinni, hogy tényleg van valami zizi, ami miatt ilyen vagy és ami miatt Édesanyád is ki van készülve idegileg. Ami nem csoda.
Szóval becsüld, légy hálás, tartsd be a szabályokat, próbálj Vele normálisan kommunikálni és vedd ki a biliből a kezed: a regényírásból nem feltétlenül lehet megélni!
:DDD
De a csillám az kellene, mi!??? :D
Most mér' mondod!????
Szépen rávasaltunk volna egy pink pulcsira, azt ráhúzkodjuk 1.2.3.-ra vagy 5.6.7.-re és kész! :)
:DDD
Dehogy, csak eddig titokban tartottam, mennyi eszem van, nehogy ellopjatok:)))
:)))
Már azt hittem, csillámpónik lepik el a szemed... :DDD
Na jó, bevallom, Nekem mostanában az is nagy gondot okoz, hogy hova ássam el a tetemeket...
Már az egész kert tele van, az erdő messze, szóval valami ötlet????
"De lehet hogy a regényírás meghozza ami kell! "
Akkor ez mire is vonatkozik?
:)))
Dinka! :)
Ez a jobbik eset. DDD
Szép estét mindenkinek, holnap belesek, hogy mi a konklúzió, bár talán már most is tudom.
Mama hotelnek hívják.
Ami nem baj, csak kínos, főleg a szállóvendégre nézve.