Nektek bevált a volt párotokkal való újrakezdés? (beszélgetés)
Egy ismerősöm a középiskolában járt együtt a barátjával 1-2 évig, majd szakítottak.
Évekkel később összejöttek, gyerekük lett és ma is együtt vannak.
Erre is van példa, bár ez a ritkább.
Többet sajnos nem tudok, hogy mi volt a gond az első körben, de mindig azt hittem nincs értelme az újrakezdésnek, míg ők rá nem rácáfoltak.
Pedig az emberek változnak. Ki milyen irányban.
Mondjuk újra nem kezdenem, valószínűleg, bár mivel 18 éves koromtól vagyok a férjemmel, most meg 47 leszek, így tapasztalatom ilyen téren nincs.
Az én hozzászólásom tapasztalat alapján íródott. 🤔
Akkor gondolkodsz újra az ex-ben, amikor az utána következő kapcsolatban még nagyobbat csalódsz. Na, az a különbség"szépíti meg" az exet, pedig csak arról van szó, hogy a rosszabbhoz képest ő egy fokkal beljebb van. Dehogy van beljebb! Ugyanott leragadt , megrekedt ő is.. tehát önmagához képest kell mérni,az adja meg a választ...az a hiteles és életszerű. Nem a hasonlítgatásból leszűrt vágyfantázia.
Nem, alapjaiban egy felnott ember nem valtozik.
A kezdeti nagy igeretekhez egy ideig lehet tartani magunkat, de utana ugyanugy elojonnek az alapproblemak.
Szép estét! 🤗
Sajnos nem . Az akkori problémák egy idő után újra előbújtak ,és be kellett látni, hogy alapjaiban és személyiségében az ember nem változik akkorát... A sérülés és a csalódás viszont nagyobb lehet , pont a bele fektetett új remény miatt..
További ajánlott fórumok:
- Hasvasaló. Milyen a jó hasvasaló, és milyen márkát ajánlanátok megvételre, ami nektek jól bevált?
- Energetizáló tablettát, szert tudtok mondani ami már bevált nektek fáradság ellen? Olíat, ami nem káros az egészségre és nem tiltott!
- Lányok! Mit gondoltok a Syoss Csokoládébarna árnyalatáról? Próbálta valaki? Nektek bevált?
- Melyik az a szőke hajfesték, amelyik nektek igazán bevált?
- Milyen mozgásforma az, ami nektek bevált?
- Nektek bevált a panelprogramos fűtés?Annyi mindent hallani..