Neked mit jelent az autód? (beszélgetés)
Én ha úgy van kigyalogolok a világból, de nem farmernadrágban, nylon szatyorral a kezemben, amiben a kajás edényem van. :-))
Gondolkodtam, hogy egyszer haza kellene kocognom, de két településen is keresztül vezetne az utam és biztos lenne néhány kutya, aki meg szeretné kóstolni a hátsó felem :-)))
:)
Én sokat járok gyalog.Pl a szüleimhez,400m.Vagy vásárolni 700m. :D
Az biztos:)
Amint nem vinne el oda, ahova kellene, rögtön átérezném, mit is jelent igazából egy autó:)
Nem tudok vezetni, a férjem vezeti, és élvezi is.
Én is azt mondom, amit valaki előttem: szükséges rossz! Viszi a pénzt, néha kell is, de nem nagyon szeretek benne ülni...
Családtag! Imádom!!!! Vigyázok rá!!!
Függetlenséget a helyváltoztatásban. Nélkülözhetetlen a munkámban. Nélküle a szabadidős tevékenységem is egy kész horror lenne a közlekedés miatt.
A családtagunk,az autónk:)
nem is engedném hoyg eladja párom!!!
Szabadságot!
Nekem friss az élmény, 3 napja van saját autóm :-))))). Már nagyon vártam!
Két gyerekkel vagyok itthon már 4 éve, és eleinte nem is hiányzott a kocsi, sőt élveztem a babakocsis sétákat a városban.(Kisvárosban lakunk) A kisebb bevásárlásokat így is el tudtam intézni, a nagyobb meg hétvégére maradt, a férjem autójával. Végszükség esetén anyuék kocsiját kértem el.Mostanra azonban nagyon meguntam, hogy mindig nekem kell alkalmazkodni mikor ér rá vmelyik családtag kocsija, most viszont végre itt áll az udvaron, és akkor indulok amikor akarok. 4 év itthoni "bezártság" után ez némi szabadságot jelent nekem. (nem panaszkodni akarok tudom, hogy nagyon sok kismama megoldja az életét kocsi nélkül, csak örülök, hogy nekem ez most megadatott.)
Ja, és ráadásul metálbordó, mindig is ilyenre vágytam :-)))). Gyönyörű, imádom!!!!
Imádom. Kicsi, nőcis, mégis vagány, megbízható... soroljam még?
Régen amikor busszal jártam a helyi (!!!) iskolába, akkor úgy volt busz, hogy 6.25 kor, majd átszállás a voatállomáson és bennt a suliba 6.55-kor. mondanom sem kell, hogy a büfésnéni után én voltam az első személy a suliban. A másik lehetőség a távolsági busz, ami annyira televan 7.40kor, hogy már megsem áll. Hát ezért inkább a korai busz.
Amióta autóval járok azóta 7.45kor indulok a suliba.... :))
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Neked mit jelent a karácsony?
- Mit jelent neked egy kos? (Jelöld meg a csillagjegyed)
- Neked mi jelenti a boldogságot?
- Mire lenne most szükséged?, Mi jelentene most neked segítséget?
- Mit jelent számodra ez a történet? ... Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy neked mit jelent a szeretet? :)