Neked mennyi a készpénzfelvétel díja ATM-ből? (tudásbázis)
2000 ft - ja honel van??
ot.. autómata van szerencsére több helyen is.
A sp.. bolti van a legközelebb. Ott 1000 Ft címlettől 10.000. ig szokott lenni.
Vettünk fel másik ot.. nél, város másik részén. és azt hiszem ott 1000 címletet egyáltalán nem tesznek be, vagy elfogyott. ez is előfordulhatott.
2000, 5000, 10000 címletűvel töltik fel, ki kellett volna adni. a 17000 Ft 1 10000, 1 5000, és 2000 címlet 1 db...
( hú naon este van belegabalyodtam )
Ezt jó tudni..
különösebben nem zavar. Mert akkor a férjem veszi fel azt a 2.. vagy 1 alkalommal.
Úgy vélem még mindig " azt csinálnak velünk amit akarnak ".
hamarosan 0
150ezerig
tegnap igényeltem
Szóval a munkabérhez tilos úgy hozzájuttatni a dolgozót, hogy az neki pénzébe kerüljön.. ezért a munkabér jellegű kifizetéseket 150 ezer ft/hó ra mentesitik a tranzakciós illetékektől.. és nem tudom, hogy a nyugdíj jellegűekkel mi a helyzet??
Valaki tudja? Van itt OT.-s????
Semmennyi.
Pontosabban csak a tranzakciós adót vonják az államnak, a bank semmit.
Én csak a Ot.. ről tudok nyilatkozni.
A fiókban nyitottak egy külön részt,ahol ezeket intézni lehet, külön sorszámmal.Viszed a személyi irataidat, és a bankszámlaszámot igazoló papírt.Adnak egy nyomtatványt, kitöltöd, és beadod.
Igen ez így van, de csak februártól ingyenes a két tranzakció 150.000.ft ig. bármikor lehet igényelni,ezután is, de csak a következő hónaptól lesz érvényes. Az indulás februárban.
Ebben az a csavar, hogy akik közös számlán vannak, azokból,csak az egyik igényelheti ezt a két tranzakciót!
Megnéztem von - e le költséget kp felvételnél...
És sajna igen 0,006 %, vagy 0,06. Szorzó az tuti hat...
Azért idegesít, mert szerződéskötésnél 2 alkalommal ingyenesen lehet. szerződésszegés egyoldalúan.
És jó sokáig felvét nem volt. Netszámlán is van üzenet, el is olvasom. Nem írták, hogy teljesen megszüntették az ingyenességet kp felvételnél.
Kb 800 ft a " számla vezetés / megbízások ". Van pár...
Bankváltást nem tervezünk, egyformán kibabrál mindegyik velünk. Mindegy honnan utaltatsz / érkezik a fizu. Ingyen nem utal egyik se.
Igen a média mondta. Megnézem jobban miket vonnak le a csomagdíjon kívül.
Volt ers..., ráfázik, buda...bank. Megszüntek.
Nekünk is netbankos csomagunk van. Eddig ingyenes volt két kp. felvétel. Most már csak kedvezményes. Most néztem meg 200 ezer forintra 1190 ft. volt a költség.
A múlt héten láttam a tévében, hogy talán február 01-től lehet minden bankban kérvényezni, hogy az első két kp. felvétel ingyenes legyen. Novembertől lehet felkeresni a bankokat és aláírni a papírt. Netbankosok otthon is kérvényezhetik.
Külföldön élek. Ingyenes 1-2 felvétel, de nem szoktam pénzt felvenni, mert mindenhol tudok kártyával fizetni. Az is igyenesen.
Otthon kártyás fizetés minimum 6 forint, a kp. felvétel 185 ft. - Itthoni Rafi bank
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Legszívesebben ezt mondanám most neked!
- Mi a párod keresztneve, és neked tetszik?
- Hogyan kell a készpénzfizetési számlatömböt kitölteni?
- Ingyenes készpénzfelvételről csak személyesen (vagy netbankon keresztül) lehet nyilatkozni?
- Ki használ, illetve kinek van szüksége 2 példányos készpénzfizetési számlatömbre?