Nehézlégzés mitől lehet? (tudásbázis kérdés)
Szia,
Most találtam meg ezt a fórumot. Nekem 3 hónapja tart, amit te is leírtal. Mindenhol voltam :szívultrahang, mellkas CT, pajzsmirigy vizsgálat, vérvétel, nincs asztma, azt mondta a doki a pulmonologian, hogy tökéletesen működik a tudom... Még a gerincet is megnéztem...semmi
Te hogy vagy?
Köszönöm 🙂
Szívbill ha mem zár rendesen az is okozza!
Szív UH vizsgálat jó lenne!
Érdemes lenne beszerezni egy pulzoximétert és ellenőrizni, feljegyezni a mért O2 és pulzus értékeket.
Talán lehetne belőle valami következtetést levonni.
Folyamatos a nehézlégzés?
Ha nem, akkor ha érzed mérd meg a pulzusod.
Pulzusod milyen?
Nekem a pajzsmirigy túlműködéstől volt nehézlégzésem, de csak azért, mert magas volt a pulzusom.
Pánikbetegségtől is lehet és igen, a refluxtól is...
Szia!
Légy türelmes és folytasd a kivizsgálásokat a háziorvosoddal!
Sziasztok!
Pár hónapja nehézlégzésem van. Voltam több kivizsgáláson: vérvétel, EKG, véroxigén, légzésfunkció. Szedtem antihisztamint és kaptam szteroidos inhalátort asztma gyanúja miatt. Valószínűleg nem vagyok asztmás mert nem múlt el tőle. Covidos nem voltam, azt megnézték vérből. A háziorvosom szerint ez még lehet pajzsmirigy betegség vagy pánikbetegség.
Van esetleg valakinek tapasztalata/tippje hogy mitől lehet?
Köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Éjszaka sokszor felsír a 4 hónapos babám. Mitől lehet ez?
- Hajhullás gyermekkorban! Mitől lehet?
- Mitől lehet, hogy egy 1 hete húzott fog még mindig nagyon fáj, és egyre csak rosszabb?
- 38 hetes kismama vagyok. Létezik, hogy nálam 3 napja jelentkezik nehézlégzés? Főleg éjszakánként. Szinte semmit nem alszom.
- Mitől jelentkezhet a nehézlégzés ilyen esetben?
- Rivotrilnak leet mellékhatása a nehézlégzés?