Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nehéz rossz családi háttérrel saját lábon megállni?...és megéri? fórum

Nehéz rossz családi háttérrel saját lábon megállni?...és megéri? (beszélgetés)

nov. 19. 22:22
Hálásan köszönöm mindenkinek a kedves és bátorító szavakat. Nem adom fel újra erőt adtatok. Köszönöm!
14. Amaunet (válaszként erre: 13. - Srcrss)
nov. 19. 18:50

Mai világban az anyagi függetlenség egyben döntési szabadságot is jelent. Még házasság, gyermek esetén is fenntartanám ezt.

Aki nem tanul meg egyedül élni, az nem fogja helyén értékelni a párkapcsolatát sem. Sosem lesz független/szabad.

Hány olyan fórumot olvasunk itt, ahol nem tud kilépni a kapcsolatából az anyagiak miatt?

13. srcrss (válaszként erre: 7. - Amaunet)
nov. 19. 13:18
Ne azért menjen bele, hogy a megélhetését biztosítsa, hanem azért, mert együtt minden könnyebb. Nem lenne magányos, segítenék egymást. Miért kínlódjon egyedül? Azt írja, családot akar. Valahol el kell kezdeni.
nov. 19. 10:31
Nehéz. Nekem se volt könnyű és a fiamnak se. Ha visszafele nézegetünk és a sebeinket nyalogatjuk, még nehezebb.
11. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 19. 10:11

Sokkal nehezebb ha nincs megfelelő hátszeled,,sajnálom.

Mégis van előrehaladás:))

Most már letisztáztad magadban,hogy mi a helyzet, ez az első lépés,,utána tedd le az önsajnálatot.

Ez nem azt jelenti hogy nem lehetnek rossz, elkeseredett napok,,mert lesznek.

Mindennap tegyél magadért,,kezd el valahol megjavítani dolgokat.Aztán szépen egymás után,,,,mindent egyszerre nem tudsz helyre rakni. Most a pénzalapok megteremtése az első.Kutass, keress,találni fogsz jó munkát.Erre gondolj.

Ebbe tedd az energiát.

10. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 19. 10:09

A megéri kérdésed nem értem.

Hogy a viharba ne érné meg? Nem lesz egyszerű, de úgy alakítod az életed, ahogy neked jó.

Sok sikert a kezdetekhez!

9. Enissa (válaszként erre: 7. - Amaunet)
nov. 19. 10:03
Ezt a véleményed osztom én is.
nov. 19. 10:00
Előbb utóbb saját lábra kell állni. Ha nincs segítséged és még hátráltatnak is, nem támogatók akkor nehezebb. De minél előbb leszel önálló, annál jobb. Drukkolok neked.
7. Amaunet (válaszként erre: 5. - Srcrss)
nov. 19. 09:35

Szerintem azért belemenni egy párkapcsolatba, hogy a megélhetését könnyebbé tegye nagy butaság lenne.

Örökre kapcsolatfüggő lesz, sosem válik egy önálló, független ember belőle.

6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 19. 09:32

A családodban élsz? Úgy érzed, hogy ők nehezítik meg azt, hogy önálló életet élj?

Költözz el!

Van munkád, élj önállóan!

Sokan keztük mi is így az önálló életet.

Egy bőrönddel jöttem el otthonról. Igaz, nem albérletbe, mert a munkahely gondoskodott az elhelyezésemről.

A családom pedig támogató volt. Meg volt a biztonságos családi háttér.

5. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 19. 08:29
Egyedül nagyon nehéz. Párkapcsolat? Ismerkedj, ha eddig nem tetted.
nov. 19. 05:18
Igen
nov. 19. 00:46
Megéri? Az emberek nagy része igy kezdi. Legyen célod, akaratod, terved. Menni fog. Fiatal vagy.
nov. 18. 23:16

Minden kezdet nehéz.

Senkinek sem egyszerű belekezdeni a felnőtt életbe és ott helytállni.

Nem tudom, hogy téged miért befolyásol a rossz családi háttér. Dolgozz azért, hogy te máshogy élj.

nov. 18. 23:10
Sziasztok nagyon elvagyok keseredve a munka se megy jól, nincs elég anyagi hátterem sem, de lelkileg is rosszul érzem magam. A családomra nem tudok számítani rossz indulattal vagy csak elbagatelizálnák a problémám. Senki nincs akinek elmondhatnám. Fáj a lelkem. Az anyagi területen meg nem akarok függni senkitől, én is boldog családot szeretnék, a saját magam lábára állni, de pályakezdőként szinte semmi esély ami pénzben is kárpótolna. Teljesen magam alatt vagyok, kérlek segítsetek. Más is volt így?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook