Nehéz rossz családi háttérrel saját lábon megállni?...és megéri? (beszélgetés)
Mai világban az anyagi függetlenség egyben döntési szabadságot is jelent. Még házasság, gyermek esetén is fenntartanám ezt.
Aki nem tanul meg egyedül élni, az nem fogja helyén értékelni a párkapcsolatát sem. Sosem lesz független/szabad.
Hány olyan fórumot olvasunk itt, ahol nem tud kilépni a kapcsolatából az anyagiak miatt?
Sokkal nehezebb ha nincs megfelelő hátszeled,,sajnálom.
Mégis van előrehaladás:))
Most már letisztáztad magadban,hogy mi a helyzet, ez az első lépés,,utána tedd le az önsajnálatot.
Ez nem azt jelenti hogy nem lehetnek rossz, elkeseredett napok,,mert lesznek.
Mindennap tegyél magadért,,kezd el valahol megjavítani dolgokat.Aztán szépen egymás után,,,,mindent egyszerre nem tudsz helyre rakni. Most a pénzalapok megteremtése az első.Kutass, keress,találni fogsz jó munkát.Erre gondolj.
Ebbe tedd az energiát.
A megéri kérdésed nem értem.
Hogy a viharba ne érné meg? Nem lesz egyszerű, de úgy alakítod az életed, ahogy neked jó.
Sok sikert a kezdetekhez!
Szerintem azért belemenni egy párkapcsolatba, hogy a megélhetését könnyebbé tegye nagy butaság lenne.
Örökre kapcsolatfüggő lesz, sosem válik egy önálló, független ember belőle.
A családodban élsz? Úgy érzed, hogy ők nehezítik meg azt, hogy önálló életet élj?
Költözz el!
Van munkád, élj önállóan!
Sokan keztük mi is így az önálló életet.
Egy bőrönddel jöttem el otthonról. Igaz, nem albérletbe, mert a munkahely gondoskodott az elhelyezésemről.
A családom pedig támogató volt. Meg volt a biztonságos családi háttér.
Minden kezdet nehéz.
Senkinek sem egyszerű belekezdeni a felnőtt életbe és ott helytállni.
Nem tudom, hogy téged miért befolyásol a rossz családi háttér. Dolgozz azért, hogy te máshogy élj.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Hogy tudjátok megállni hogy ne egyetek kenyeret, sütit? Ha ezeket elhagyom az már fél siker a diétában.
- Miért nem tudom megállni hogy ne egyek"zabáljak"?
- Tud érvényesülni egy fiatal ilyen háttérrel?
- Miért nem tudok 1 lábon megállni?
- Orvosom csak magánrendelőben lesz elérhető, kórházi háttérrel...tud ezután is emelt támogatású ill. közgyógy. gyógyszereket írni?