Nehéz rossz családi háttérrel saját lábon megállni?...és megéri? (beszélgetés)
3. birebora
ma 00:46
Megéri? Az emberek nagy része igy kezdi. Legyen célod, akaratod, terved. Menni fog. Fiatal vagy.
2. Channa*
tegnap 23:16
Minden kezdet nehéz.
Senkinek sem egyszerű belekezdeni a felnőtt életbe és ott helytállni.
Nem tudom, hogy téged miért befolyásol a rossz családi háttér. Dolgozz azért, hogy te máshogy élj.
tegnap 23:10
Sziasztok nagyon elvagyok keseredve a munka se megy jól, nincs elég anyagi hátterem sem, de lelkileg is rosszul érzem magam. A családomra nem tudok számítani rossz indulattal vagy csak elbagatelizálnák a problémám. Senki nincs akinek elmondhatnám. Fáj a lelkem. Az anyagi területen meg nem akarok függni senkitől, én is boldog családot szeretnék, a saját magam lábára állni, de pályakezdőként szinte semmi esély ami pénzben is kárpótolna. Teljesen magam alatt vagyok, kérlek segítsetek. Más is volt így?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Hogy tudjátok megállni hogy ne egyetek kenyeret, sütit? Ha ezeket elhagyom az már fél siker a diétában.
- Miért nem tudom megállni hogy ne egyek"zabáljak"?
- Tud érvényesülni egy fiatal ilyen háttérrel?
- Miért nem tudok 1 lábon megállni?
- Orvosom csak magánrendelőben lesz elérhető, kórházi háttérrel...tud ezután is emelt támogatású ill. közgyógy. gyógyszereket írni?