Négy császármetszés-volt valakinek? Készül valaki rá? (beszélgetés)
Sziasztok!Van még errefelé valaki?
Nekem négy császárom volt.A harmadik után a doki megcsinálta a műtét közben az összenövéseket,és azt mondta,hogy akár még negyediket is szülhetek így...és szültem.Már terhesen nézte a hegvastagságot,és nem talált semmi szörnyűséget.
Szia!
Hogy hívják ezt a csodadokit?
Csodálkozva olvaslak, elég komplikált terhességeim voltak, kivétel nélkül midig ez a doki vitte végig, a szakmájában elég nagy hire van. De ezt amit te irsz, ezt nem mondta, holott valahol neki köszönhetem egy vetélés után az életemet, és ha valaki, akkor ő nekem biztosan mondta volna ezt amiről te beszélsz, mert baráti a kapcsolatunk 13 éve.
38 hetesen császároztak mind a 3 gyerekkel, és az ingyenes elköttetést minden nőnek felajánlják, de nem azért mert a 4. veszélyes lenne.Pedg a 3-ból 2-nél 1-2 mm hegszétnyilással voltam.
Ezért isn irtam, hogy mit, hogy csinálnak, mert nekem elmagyarázta.Akkor lenne az amiről te beszélsz, ha az előző heget nem metszették volna ki. Nekem az uts 2-nél kimetszették. Igy olyan most mintha csak egy császárom lett volna-testileg.
Sziasztok!
Igen, 3 hónapos a legkisebb. A doki finoman, de nyomatékosan célzott rá, hogy köttessem el magamat, mert a 4. császár veszélyes. Leginkább a méhtapadási rendellenességekre hívta fel a figyelmemet. Szóval a lényeg, hogy bele is halhat az anya. Még két dokit kérdeztem, és mindegyik szinte lebeszélt róla. Mondván: örüljek a háromnak, ne kockáztassam az életemet. Mikor arra kérdeztem rá, hogy a praxisukban hány negyedik császáros volt kiderült, hogy ez ritka, mint a fehér holló. Szóval nem tudtam egy olyan számot hallani, amit vártam, hogy x anyukából hánynak lett baja.
Én 38 hetesen szültem a 3.-at, akkor a hegem már csak 1 mm-es volt. Szóval én mondjuk ettől az úgynevezett néma hegszétválástól tartok.
biztos buta orvost fogtam ki.
Mondjuk én akkor sem vállalnák még egyet, ha simán szülnék :)
Ne aggódj, nyugodtan vállalhatsz..Nekem annó azt mondta a doki, hogy minden második csaszinál az előzőheget kivágják. és nem ugyanazt foltozzák be.Ezért vállalható több.
Gondolom te sem kötetted el magad a 3.-nál..
Sziasztok!
Három császáron vagyok túl. Úgy érzem, egyszer majd szeretnék még egy babát.
Jár valaki hasonló cipőben?
További ajánlott fórumok:
- Tények és adatok a császármetszésről
- Epidurális érzéstelenítés fáj császármetszésnél?
- A császármetszés vagy a sima szülés az előnyösebb és miért?
- Természetes szülés császármetszés után!
- Sziasztok!Volt valakinek 3 császármetszése?Nekem 1 sima és 2 császár volt de pár év múlva szeretnék még egy babát.
- Hogy készüljek fel egy negyedmaratonra?