Negatív PCR teszt - covid tünetekkel (beszélgetés)
Bementünk, volna, ha beengednek. Kb 3at kérdeztek tőle az ajtóban, aztán mehet haza, hétfön keresse újra a háziorvost. meg se nézték közelebbröl. Itt kórház nincs, csak orvosi ügyelet. Mindent elkövettem vele, diktálom bele a mézes gyömbéres teát, borogatás, pihenés. Az éjszaka volt rosszabb tegnap is :(
Ha másodjára nem hívták, akkor második tesztet nem rendelte meg... minden esetben telefonálnak a mentők teszt előtt.
Sürgősségire beviheted beutaló nélkül, ahol készülne rtg a tüdejéről, kapna más gyógyszert. Bár vírusos tüdőgyulladás ellen nem használ, gyakori bakteriális felülfertőződés miatt célszerű. Vesznek vért is gyulladásos faktorokra.
Legalábbis nálunk így járnak el...
Igen, 1 hete. Volt nem fogadott hívása, a számot nem tudta visszahívni, nem kapcsolható. Pénteken a háziorvos azt mondta, hétfőn újra küldi a tesztelőt. Nem értem ezt, eddig nem voltunk ilyen helyzetben. Nem is az a lényeg már, csak nem tudom mit segítsek rajta.
Rendeltek neki egyáltalán tesztet? Nálunk másnap megvan. Ha rossz a telefonszám, vagy nem veszik fel, csak 1x próbálkoznak. Azt újra meg kell rendelni.
Nálunk is ezek vannak :( nem jöttek ki tesztelni a 7. Napon se, háziorvossal emailben vagy telefonon lehet tárgyalni. Ügyeletes orvos elhajtott minket, öblögessen,. ... kössz. 2 hete beteg a párom és orvos nem látta. Kapott antibiotikumot, megy az algopirin, c-d vitamin, mézes tea. Mégis mintha csak rosszabbodna a helyzet, nagyon aggódok. Mindenféle házi trükköt bevetettünk, kanalas gyógyszert is írtak neki, nem ér semmit. Nem tudom hogy segítsek már neki. Holnap próbál újabb adag gyógyszert íratni a torkára, a tesztelő meg mire ideér akkor is negatív lesz ha pozitív volt...
Nálunk is hasonló, mint ahogy Brandy írta.
Férjemnek csúnya, tüszős a mandulája.
Napokig magas volt a láza, házi doktor tüdőgyulladást mondott, kapott antibiotikumot.
Többször teszteltük, mindig negatív. Január elején volt Covid-os, ezért kicsi volt az esélye, hogy megint az.
Annyi lehet nálad a párhuzam, hogy a covid is, mint sok más betegség, megfázásszerű tüneteket produkál.
Felénk is ez van. Végig ment a csalàdon. Én nem kaptam el ezt se, meg a Covidot se. 1 hét múlva mindenki felkelt és jól van.
Ja és igen a D vitamin ahogy írták elöttem meg normaflor
Szia! Torok fájás nincs esetleg? Nagyfiam hazahozta a kollégiumból a vírusos torokgyulladást, 40 fokos láz,étvágytalanság,láztól van a gyendeség (nem covid,negatívak a tesztek) az egész család elkapta. Ennek van a szezonja. Tea, húsleves,pihenés meg persze lázcsillapító! Jobbulást!
Fontos a D-vitamin bevitel is. Jobbulást!
Miért ne lehetne? Covid előtt is voltak meghűléses, influenza-szerü betegségek. Pihenj sokat, aludj, igyál sok folyadékot. Gyümölcs, C-vitamin, pipileves 🙂
5 napja elmentem a háziorvoshoz, lázzal, erős fejfájással, gyengeségérzettel. A tesztem negatív lett, azt mondta, lehet, hogy 2 nappal előtte még pozítív lett volna. Ám nem lettem jobban, sőt...Köhögök, nincs étvágyam, szinte állandóan alszom, gyenge vagyok. Mi ez, ha nem covid? Lehet influenza is?
További ajánlott fórumok: