Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Narancsos puncs recept

Narancsos puncs recept

A Narancsos puncs hozzávalói:
1 citrom
1 narancs
3 dl víz
1/2 rúd vanília
2 ek cukor
3 ek citromlé
1/2 dl rum
1 dl fehérbor
1 dl narancslé


A Narancsos puncs elkészítési módja:
Alaposan megmosunk 1 citromot és 1 narancsot, és a héjukat lereszeljük. Felforralunk 3 dl vizet a gyümölcsök héjával, 1/2 rúd félbevágott vaníliával és 2 evőkanál cukorral. 3 evőkanál citromlevet és 1 dl narancslevet keverünk hozzá. Beleöntünk 1/2 dl rumot és 1 dl fehérbort, összeforrósítjuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A narancsos puncs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook