Narancsos puncs recept
A Narancsos puncs hozzávalói:1 citrom
1 narancs
3 dl víz
1/2 rúd vanília
2 ek cukor
3 ek citromlé
1/2 dl rum
1 dl fehérbor
1 dl narancslé
A Narancsos puncs elkészítési módja:
Alaposan megmosunk 1 citromot és 1 narancsot, és a héjukat lereszeljük. Felforralunk 3 dl vizet a gyümölcsök héjával, 1/2 rúd félbevágott vaníliával és 2 evőkanál cukorral. 3 evőkanál citromlevet és 1 dl narancslevet keverünk hozzá. Beleöntünk 1/2 dl rumot és 1 dl fehérbort, összeforrósítjuk.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2017. jan. 25. 21:00
A narancsos puncs elkészítési módja és hozzávalói.