Napló hátterének színezése <style> nélkül (beszélgetés)
ahhhhhhhhhha,,megvan..feltöltés..nézetek ..és frissítés így lehet képet cserélni..siker..:))
Figyusz... a Hoxa tájékoztató topicjaiba írj, ha nem megy, és ott tud segíteni másoknak is...
aha..ez így nem megy..nem változik..az éjjel működött a feltöltés..de most semmi...
köszönöm..mindjárt megnézem:))
Lépj ki a naplódból,és vissza, vagy nyomj egy frissítést, és máris ott van az új háttér...
Töltsd fel az új képet, mentsd, aztán lépj ki a naplóból, aztán lépj be újra, és úgy nézd meg. Talán így sikerül, tegnap éjjel így működött még ....
miért nem tudok másik képet feltölteni???jpg-es..és mégse..ezt el lehet valahogy távolítani??
igen..nincs úgy tele ,mint az enyém..de--ááááááááá..mindegy:((((
na szia zizi:))
Az én fejlécem üres, gondolom, azért látszik jobban .....
hát..nem az igazi..de a semminél jobb...
Én is, csak most a naplómban keresek egy másik szép képet, amit visszaviszek a naplómba, hogy háttérbe rakjam...
Igen, feltöltöttem egy sima jpg-t a képeim közül a gépemről.
bemásoltál egy képet és ilyen lett??
mindjárt megnézem zizi:)))
Igen, például tölthetsz fel a saját képeid közül ..... én már kipróbáltam ... :o))
akkor most hogy lehet háttér???a saját képekből töltünk fel,,vagy hogyan??
Már meg is van az új háttérlehetőség...
hol írta ki???és milyen háttér??
Lesz háttér, a Hoxa tájékoztató topicjában már kiírta... rávette Speedzet, hogy legyen...
Hurrá!!!!
De a naplómba jó lesz képeket válogatni... :))
Szerintem, ahogy megnéztem, az a gép hátterére vontakozik...
Ugyan nem értek a háttérképekhez, de esetlen itt nincs véletlen olyan amit kerestek?
[link]
hát asszem alszom a dologra egyet, addig is ügyeskedjetek...sziasztok
köszi..megnéztem..olyan kár, mennyit keresgéltem mire találtam megfelelő hátteret.:((((.na nem baj kutatunk:DD
sziasztok:))
Most szántam rá magam, hogy csináljak hátteret, kb. egy hete. Fél napot rászántam :( cumi... Olyan nem is lesz, hogy a napló hátterét lehessen megváltoztatni, tehát a bejegyzések alatti részt?
Aki itt is nem görget lejjebb, és nem olvassa el, itt van Hoxa felhívása:
[link]
keresni keresni keresni olyat amibe nincs style
vagy ha valaki tud valami kis kódot amivel csak simán egyszínűre lehet mint most megcsinált bejegyzés hátterét sztem az is működne...
További ajánlott fórumok: