Napi 1-2 óra tánccal latin mozgással, tudok zsírt égetni? (beszélgetés)
Heti 2x táncolok 2-3 órát. Persze előfordul, hogy többször, de akkor tanár nélkül, gyakorlok, hogy jobban haladjunk, ha megint óra van :)
Van olyan, hogy ráérek, és akkor felmerül táncolni kéne, de a kedv az nincs meg, elég betenni egy latin cdt és megjön a kedvem :D Ezért jó a tánc. Aztán kifulladásig csinálom. Ez egyedül olyan 1 órát jelent, mert ugye partner nélkül, nem olyan...
Egyetértek :D
Ma sorokat táncoltunk, chacha, rumba, jive. 1,5 perc, aztán 2 perceseket, azt játszottuk, hogy továbbjutottunk :D :D :D Mi voltunk a 12es páros, a bútorok a nappaliban a többi párocska :D :D
Örülök hogy ilyeneket olvasok.
Amikor tornáztam azt mindig utáltam, ugy voltam vele egész nap hogy jajj ne jöjjön el az edzés ideje, de mióta táncolok várom hogy végre kezdjem és mikor végzek nem ugy mint a tornával hogy végre vége, a táncnál csak ennyit mondok hu de jo volt
Persze, hogy lehet :) Én ezt csinálom :)
Eleinte edzőterembe jártam, személyi edzővel, heti 2x2 óra, de nem tudtam megszeretni közel fél év alatt sem, úgyhogy kitaláltam váltok latin táncra, mindig is meg akartam tanulni, szeretek táncolni.
Jobban megizzaszt mint az edzőterem anno. Heti 2x2 óra, néha 3 óra, változó. Nyilván a rumba alatt nem izzadok annyira, viszont az izomerősítő, a jive viszont durván kardió edzés.
Épp 10 perc múlva jön kb a tanár :) Versenytáncos a srác, és magándiákja vagyok, házhoz jön, kedden és pénteken. Olcsóbb mint a konditerem volt edzővel, és szeretem csinálni, lelkes vagyok, nem érzem közben annyira a fájdalmat, mert koncentrálni kell, tartást ad a hétköznapi mozgában is, megtanulok táncolni, csupa előny :) Ja és fogyok is :)
Nyár eleje óta csinálom, igaz nyáron jó sokat hanyagoltam, nem volt rendszeres, sokat utaztam, de ősztől belehúztunk megint. Amatőr versenytáncszintre tanít meg :)
Napi 1-2 óra tánccal latin mozgással, tudok zsírt égetni? Lehet így fogyni.
Az a problémám hogy a tornákat ki nem állhatom, egy ideig megy de aztán meg megunom, táncolni viszont imádok, és arra gondoltam így próbálok fogyni a diéta mellett. Van rá esély?
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással!
- 3 hónapos kihívás, kalóriadeficittel és mozgással
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Zsírbontó keménymag - 90 nap mozgással és diétával július 18-tól. Ki akar velem tartani?
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Szerintetek 3 hónap alatt napi 2 órás mozgással és 500 kalóriás diétával mennyit lehet lefogyni?