Naiv ábrándozó vagyok, ha bízom benne hogy lesz köztünk még valami? (beszélgetés)
csak röviden:
- 22 évesen elég szomorú, ha más emberek szeretetétől függ az önbizalmad. tanuld meg szeretni magad, anélkül bukta az élet...
- igenis naiv voltál, h azt hitted, egy ilyen "Casanova" megváltozik érted...aki ilyen alaptermészetű, az nem sűrűn változik meg, főleg ilyen rövid időn belül nem, sajna
- a pasi egy tipikus gerinctelen csajozógép (ráadásul nem is tűnik nagy IQ-harcosnak). nem is értem, miért sajnálod, h dobott...rosszabbul is járhattál volna: kényszerűségből szexelsz vele, és utána röhögve kipletykál az idióta haveroknak...hagyd meg a másik csajnak, ha visszafogadta, összeillenek
szóval jó szándékúan mondom, kapd össze magad. ja és töröld az ismerőseid közül őt is meg a csajt is, ahelyett, h azt lesed, mit pakol fel görcsös önigazolási kényszerében...
még jó.
olvasd vissza azokat a válaszokat, amiket ott kaptál, és talán megvilágosodsz. bár erősen kétlem....
Most jövök rá hogy ha a régebbi fórumokba írok akkor azok előjönnek :O
Jaaa én azt hittem mindig újat kell nyitni ha van valami :D Na oké többet nem nyitok már :D
Nyugtass meg, hogy még nem múltál el 15.....mert akkor jogos ez a rengeteg fórum.
Ha igen, akkor hagyd már a francba azt a hímneműt!!!!
Nem vagyunk együtt, kb 1 hónapig jártunk csak de csak csókig jutottunk. Ő már másik lánnyal van együtt...
Úgy szakítottunk, hogy elhanyagolt eléggé, ha mondtam hogy találkozzunk jöttek a kifogások. Hosszú történet, kb kérdőre vontam hogy most akkor mi is lesz velünk. Erre kijött belőle hogy én milyen hisztis vagyok és követelőző, azt is mondta hogy "tipikus nő vagy" mert hogy a régi barátnői is ilyenek voltak. És azt mondta hogy akkor nem is érdekli már ez a dolog, hagyjuk az egészet. És rá pár héttel összejött egy másik csajjal.
További ajánlott fórumok:
- Hoxa tagok, akik már nincsenek köztünk-Miért törli magát innen valaki?
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Van köztünk pap?
- Az Angyalok köztünk járnak?
- 15 hós kisfiam köztünk alszik, éjjel sokat szopizik.Hogy lehetne kíméletesen az ágyból ki, a szopiról leszoktatni?
- Fél a komoly kapcsolattól, de azért több van köztünk mint barátság?