Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nagyon szeretek itthon szakadt, rongyos ruhákban lenni.... fórum

Nagyon szeretek itthon szakadt, rongyos ruhákban lenni.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
nov. 19. 11:33
Ha netán neked kell majd elfogadnod a férjednek azt a mániáját, hogy a nem szakadt és rongyos nők társaságát keresi😜, emlékezz!
36. supin
nov. 19. 11:17
Nem kell vigyázni, hogy ne piszkolódjon.
35. zena01
nov. 19. 10:21
Itthon én is kényelmes, laza, agyonmosott ruhákat hordok. De ha elszakad rögtön megvarrom.
nov. 19. 09:07
A legkedvencebb, legkényelmesebb ruhadarabok mindig hamar elhasználódnak a gyakori igénybevétel miatt. Sajnálni szoktam őket, amkor meg kell szabadulni tőlük. Ilyenkor gondolok arra, hogy bárcsak vettem volna belőle egyből tízet. De rendszerint ekkora már nem lehet kapni.
33. globus (válaszként erre: 29. - Amaunet)
nov. 19. 07:49

Tudom ki ő, neve nem jut eszembe, de már ő sem fiazal.

Talán azért viseltetek ellenszevvel borosta iránt, mert most viseli boldog-boldogtalan. Mi úgy "tanultuk", a szépet hangsúlyozzuk magunkon, ne a rondát... nyilván hajat ne fessen, ha nem akar, de hajunk van, a borosta divat kedvéért őszen kirakása viszont nem kötelező. Ő eppen olyan sármos lenne sima arccal is... 35-40 körülig elmegy, idősen ugyanolyan erőltetettnek érzem, mint a mindenáron húsz évesnek látszani akaró 60-as nőket.

nov. 19. 07:38
Nagyszerű:)
31. globus (válaszként erre: 29. - Amaunet)
nov. 19. 07:32
Azt mondanám, hogy ősz, helyenként kopott, nem szép. Mondjuk nem nekem kell tetszenie :)
nov. 19. 06:12
nem csodalom,hogy ferjed nincs elragadtatta!
29. Amaunet (válaszként erre: 28. - Globus)
nov. 18. 23:11

Szerintem a borosta viselés sokkal nagyobb gondozást igényel mint a teljes borotválkozás vagy a szakál.

Mondanád erre a férfira, hogy ápolatlan?😉

[link]

28. globus (válaszként erre: 26. - Amaunet)
nov. 18. 21:16
Tudom, most nem leszek népszerű, de én a most divatos borostát is ide sorolom...ha topronggyal párosul, pláne.
27. tien (válaszként erre: 25. - Amaunet)
nov. 18. 21:12

De jó!

Pont menne az ágyneműmhöz🙂

26. Amaunet (válaszként erre: 23. - Egyed Egon)
nov. 18. 20:55
Ugye? A szakadt, rongyos öltözék mellé rögtön feltételezzük, hogy a a higiéniát sem kezeli helyén.
25. Amaunet (válaszként erre: 17. - Tien)
nov. 18. 20:51

Így van.:)

Épp most rendeltem a dressától egy szerintem elég bolondos és vidám pizsamát. Délelőtt 9-10 óráig, míg fel nem ébredek agyilag is pizsmában vagyok.

[link]

24. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 18. 20:49
Én akkor szoktam feszengeni amikor tip-top-ba vannak, az annyira életidegen!
23. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 18. 20:48
Semmi baj vele, engem nem zavar! Szeretem a lepukkant csajokat, csak azé fürdjön le!
nov. 18. 20:43
Az egészben a legnagyobb baj, hogy nem veszed annyiba a férjedet, hogy fontosnak tartsd, ha nem tetszik neki valami rajtad. És valljuk be, nem is csoda, hogy nem tetszik neki. Szakadt, rongyos ruhában otthon lenni igénytelenség és illúzióromboló. Más, ha van egy agyonhordott, kedves ruhád, amit százszor megvarrtál, és így is hordod, de szakadt és rongyos ruha... Vedd már emberszámba, sőt férjszámba a férjedet!
nov. 18. 20:28

Van egykét kopott holmim,,főleg felsők,,sokat mosottak de ragaszkodom hozzájuk.

Valamiért még így is jól néznek ki.

Az viszont hogy full toprongy legyek kizárt.Ami szakadt megy a rongyosba.

nov. 18. 19:43
A Covid óta nagyrészt home office-ban dolgozom.Van egy csomó olyan itthoni ruhám, amiben jól érzem magam, csinos és kényelmes egyben.Még diszkréten sminkelek is.Magam miatt is, mert szeretem jól érezni magam a bőrömben.De nálunk gyerekkoromban sem volt szokás, hogy kopott, szakadt cuccokba legyünk otthon, pedig nem voltunk tehetősek.A leharcolt ruhákból melós ruha lett, kerti munkára, meg disznóvágáskor jó volt.
nov. 18. 19:05

Sose vennék fel koszos szakadt cuccot.

Van itthoni kényelmes,ha elvásik, meg akukába

nov. 18. 18:52
Hát án is elég leharcoltan öltözködök, de ha valami elszakad, azt megvarrom. Nem várom meg hogy koszos legyen, már előtte kimosom. Ennél nagyobb problémám sose legyen!😀
17. tien (válaszként erre: 15. - Amaunet)
nov. 18. 18:17
Pedig nagyon csinos és kényelmes otthoni viseletek vannak ,nem horror áron.
nov. 18. 18:15
Ebből lesznek később a " szerintetek a férjem megcsal"? című fórumok 😃
15. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 18. 18:12
Csak ez a nemtetszés egy idő után undorrá is fejlődhet. Ez azt is jelenti, hogy nem is akarsz neki tetszeni.
14. Enissa (válaszként erre: 10. - Szeretekolvasni)
nov. 18. 17:54

A tisztaság sem minden, attól még lehet igénytelenül kinyúlt vackokban otthon, ami előnytelen a számára. Férjének illúzióromboló.

Nekünk, neked természetesen nem számít, de amikor a férje teszi szóvá, arra figyelnie kellene, az már számít, lehet ennek válás is a vége.

nov. 18. 17:12

#otthon #kényelem

A nem szakadt, nem rongyos ruháid (ha van) nem nyújtanak kényelmet?

Mivel itthol dolgozom 3 garnitúra felső ruházatot váltok. Van a benti, amiben dolgozom, van amiben kint dolgozom az udvaron, az állatok mellett és van, amiben elhagyom a házat.

Nálam a javíthatatlanul szakadt ruhák mennek ki a kutya és macskák alá melegedőnek.

12. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 18. 16:45

Az miért jó? Én nem vagyok egy külsőségre nagy hangsúlyt fektető valaki de szakadt cuccban szarul érzem magam.

A laza cuccokat én is szeretem, de a szakadt, kopott, csúf dolgaimat már kidobom itthonra se hordom.

Itthonra van a kényelmes cicanaci meg a mackó, ha elmegyek akkor farmer (de már abból is a mom jeanst hordom csak vagy túlméretezett egyenes szabást, végre divatosak a kényelmes laza cuccok🤣)

nov. 18. 16:14

A "szakadtság", ápolatlanság látszatát kelti,egyáltalán nem

vonzó! Ha nincs másik, akkor megérthető!

nov. 18. 16:06
Tiszta legyél, más nem számít.
nov. 18. 16:00
Van itthoni, kerti de nem szakadt és nem rongyos. Ki, hogy érzi jól és kényelmesen magát.
8. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 18. 15:58
Miért?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook