Nagyon sok tetoválást láttam már, de szépet egyetlen... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ma volt nálam egy fiatal masszőr csajszi, megmutatta a tetkóját és tényleg szép volt.
Jah, és masszírozni is jól tudott..-)
Ez a tetkó dolog pont olyan az én szememben mint az intim szőrtelenítés.
Mostanában ennek van divatja, vannak jól és rosszul sikerült tetkók.
Elfogadóknak kell lennünk, a világ változik,ez már csak az egyénen múlik, hogy kinek mi tetszik vagy sem.
A saját maga egyéni szemszögéből biztosan mindenkinek igaza van, pro és kontra.
De a saját véleményünket nem kell senkire sem ráerőltetnünk.
Kinek a pap, kinek a papné..-)
Nem is fogsz, mert utálod a tetoválásokat.
Az enyém tényleg szép, de nem neked,
Rajtam nincs, de másokon szeretem meg láttam sok szépet, nekem tetszenek, persze ízlések meg pofonok!
Azonban szerintem vannak szép tetkók!
Egy tetko nélküli idős ráncos bőrre ránéz az ember, és nyugtázza.
Ám amikor idősebb ember ráncos bőrén próbálom a hajdani remekművet rekonstruálni, akkor felteszem magamban a kérdést hogy mire gondolhatott a művész.
Én is így vagyok az enyémekkel(3 is van). Tőlem sokan kérdezték már, hogy arra gondoltam-e, hogy hogy fognak kinézni a tetoválásaim majd időskorban, ráncos bőrrel.
Igen, belegondoltam. Szerintem a tetoválás nélküli bőr sem szebb ráncosan.
Szerintem se túl szépek, ráadásul mindenki hajlamos arra, hogy túltetováltatja magát.
Sosem varratnék magamra semmit. Örülök, hogy arányla szép a bőröm, nem szeretném elcsúnyítani.
Én veled ellentétben nagyon sok szép és igényes tetoválást láttam élőben is filmen is!!
Nekem is van és nagyon szépnek tartom - mások is -
de ahány ember, annyi vélemény!
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Régen láttam a tv-ben, hogy egy nőgyógyász házaspár feltalált egy nagyon hatásos nyugtatót. Nem tudja valaki a nevét?
- Tegnap láttam egy nagyon magas nőt alacsony férfivel, furán...
- Láttam egy festményt, aminek nem tudom a címét, és nagyon érdekelne!!!
- 3 napja volt szemöldök tetoválásom, nagyon "szépen" sebesedett, de ma reggel elkezdett felválni és alatta a sokkal világosabb. Ez normális?
- Valaki nevénél láttam egy nagyon jó képeslapot, de már nem tudom hol van! (cica+tigris) Segítsetek, hogy találom meg?