Nagyon örülök, hogy Kós Hubert lett Az Év sportolója! Az... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem tudjuk min ment keresztül, mi okozza ezt a viselkedést, mindenki csak kívülről ítélkezik.
Ami Kós Hubertet illeti, úgy olvastam, nagyon jómódú családba született, biztosították nekik a megfelelő hátteret, hogy most kint tanulhasson az USA-ban, szóval csak megszületnie volt nehéz... Ez persze nem von le semmit a sportteljesítményéből, mert az csakis az ő érdeme, de tudod, azért nem mindegy, hogy minden OK körülötted vagy nem.
A lányom is válogatott sportoló, nagyon nem könnyű élet és az egész családtól sokat követel.
Úgy írták, hogy az érdemli ki, aki önmagához képest szinte a maximumot hozta ki magából. Kós Hubert megfelel ennek a kritériumnak, Milák idén nem. Két éve ő is kapott ilyen elismerést, de tény, hogy idén a tehetségéhez képest kicsit alulteljesített. A két olimpiai érem ellenére is.
Régebben úgy éreztem, igaza lehet, hogy elege van a sajtóból, és nem nyilatkozik nekik, de az már nem tetszett, mikor bemutatott nekik, meg egyáltalán nem állt szóba senkivel, aztán az edzői se tudták, hol van és mit csinál, meg utolsó pillanatban derült ki, hogy nem vesz részt valami nagy versenyen... Az úszás nemcsak a tehetségről, hanem az igyekezetről, az alázatról is szól, a megfelelő tiszteletről pl. az edzője iránt... Ezt mind nem láttuk tőle egy ideje. Úgyhogy ilyen szempontból nem is érdemelte volna meg a díjat. Kós Hubert viszont pont azért igen, mert ő betartotta ezeket, és mindent bedobott, hogy a maximumot hozza ki magából.
További ajánlott fórumok:
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?
- Nagyon örülök, hogy lehűlt kicsit a levegő!!!
- Elkezdődött a Sziget Fesztivál, nagyon örülök neki!! Itt...
- Én nagyon örülök a minimálbér emelésnek, nekünk nagyon...
- Nagyon örülök a jeleknek, megbecsülöm a régi jelküldőket,...
- Olvasok egy könyvet Észak-Koreáról, nagyon örülök neki,...