Nagyon nem tetszik nekem ez a ficko? ! (beszélgetés)
Azt valaszolom, ami az igazsag - jo, sok van ( ugy egy jo tucat), de ezeknek kb a harmadat az Yves Rocher ajandékba!!! kuldi ( rendelek toluk postan termékeket, és csak ugy hol arckrémet, hol parfumot adnak ajandékba), a maradékot a paromtol kapom unnepekkor, meg néha én is elcsabulok ( nagyritkan).
Ezeknek semmi nem tetszik, felém csak ugy finoman tesznek megjegyzéseket, de a hatam mogott meg kibeszélnek...Tudom, mert a sogornom elmondja ( o talan még jobban utalja oket mint én), ami vicces, a sogornomet meg nekem beszélik ki hihi...
Nem volt még batorsagom " leallitani" oket ( bar a férjem is tudja hogy eléggé " nyomik", ez egy hosszu csaladi sztori naluk- a sogorom volt mindig az isten, a parom meg a hulyegyerek a szemukben), magamban puffogok, vagy éppen félhangosan , amit ok persze nem értenek, és mosolyognak azon hogy rajtuk puffogok :D :D
fuuu...nem szeretem ezt a beszukult, nacionalista vilaglatasukat, a vakmero, elszant és baromira idegesito bigottsagukat, és a kétszinuséguket, az ilyen emberekkel nem tudok mit kezdeni....
Ma este sztem vacsora utan becsempészem a cigim a kabatomba, és teszek egy kort odakint...
Jajjjajjjjajjjjajjjjj.....Na, mar megvolt hogy " minek neked ennyi parfum, hm, hm, mennyit hiztal mostanaban "(teljesen normalis az alakom), mi az, hogy nincs kenyér itthon, és miért rajzol ez a gyerek ?????!!!!
Pffff, kérem az ufokat/afgan terroristakat/az FBI-t hogy raboljanak el, de gyorsan!!
Holnap sztem keresek egy pszichiatert..hatha az is " kedves" lesz :D :D
Egyszeruen azért tartottam furcsanak, mert - tény, hogy az utobbi 3-4 alkalom volt az, amikor sokkalta kedvesebb volt mint pl a terhességem alatt- mert szimplan nem tudtam mire vélni a dolgot. Meg ugye az embernek vannak baratnoi, akik gyanus mosollyal kozlik mikor meséled a legutobbi vizited, hogy " huuuha, hat én azért vigyaznék egy kissé" , de ennyi..
Nem aggodom tul,annyira nagyon nem is izgat a dolog,tény, hogy néha nem tudom mire vélni, de ennyi nem tobb. Ho, ez lenne a legnagyobb gondom, hogy kedves hozzam a dokim, én lennék a legboldogabb ember :)
a véleményetekre voltam kivancsi, tudom jol én is, hogy pl legkozelebb nem fog rozsacsokorral meg szinhazjeggyel varni hihi, de gondoltam megkérdem, Ti hogy latjatok :)
Ami sokkal jobban izgat, az az, hogy egy ora mulva itt vannak anyosék, 4 napot lesznek, és mar elore rosszul vagyok, ugyhogy most megyek, keresek valamit amivel jol megongyilkolhatom magam mire ideérnek...( jajjjjjjjjjjj de uuuutttttttalom oket)
:)
Nikonak abban igaza van, persze, hogy kozvetlen, szeret beszélgetni, nincs ebben semmi. Persze, az orvos is ember, és mint minden ember, kozottuk is léteznek kulonbozo karakterek, ez oké.
De valahol ugy gondolom, hogy egy jo orvos-beteg viszonyban amellett, hogy kell ( jo esetben) egy normalis kommunikacio, be kell tartani bizonyos szabalyokat, amelyek egy ilyen jellegu kapcsolatot jellemeznek ( azaz nem dudalunk ha meglatjuk a betegunket az utcan, és nem érdeklodunk ennyire a férjunk tavollétei és munkaja felol!!!!!!!!!!!! - vagy lehet hogy meleg? hihi). Ezekkel a hulyeségeivel , amiket feltesz nekem, meg a megjegyzéseivel ugy vélem, atlépett egy bizonyos " bizalmi" zonat, ami nem tudom jo-e..nem tudom, miért kell maganéleti kérdéseket firtatnia, amelynek a vizsgalathoz semmi koze. emiatt van, hogy kissé kellemetlenul érzem magam, hisz magamrol nem az orvosomnak, hanem az ismeroseimnek beszélek..
juuuuj:-)
Képzelheted, mire gondol, miközben vizsgál:-D
Én váltanék, tuti..de te tudod.
"Nem akar többet, mert ott a kicsi fiad??"-írta niko33
Egy pasit (aki csak "azt" akarja) csöppet sem érdekli, hogy van kicsi fiad.. Aki meg többet is akar,azt meg azért nem:-D
Holala, mennyi hozzaszolas maris...
Hm...tényleg azt furcsallom, hogy ..sokszor volt mar a rendeloben olyan tipikusan nagydumas no, tudjatok, kijon a doki, " jonapot doktorur, hogy van, szép idonk van nemde? " " jol koszonom, faradjon be"
Nem egy tulzottan kommunikativ ficko, még a titkarnokkel sem ( itt nincsenek asszisztensek, egyedul van, kint meg csucsul par titkarno)
Mesélem mindig az uramnak, mi volt, legutobb mar o is megjegyezte, hogy " elég sokat kérdezget ez az orvos..."
Persze, léteznek nagydumas dokik, mint a férjemmel kozos fogorvosunk, nala természetesnek veszem hogy viccelodik, tudom milyen, mindenkivel viccel..
Amit tenni fogok, legkozelebb kb egy honap mulva ha tudok menni, kivetetem az implantatumom, ez egy 5 perces melo, és ha latom, hogy ugyanolyan kis érdeklodo, hogy pl esténként otthon van e a férjem, akkor kifelé jovet megyek is kérni egy masik dokit..
További ajánlott fórumok:
- Van egy nő a Hoxán, aki nagyon tetszik nekem, de fütyül rám
- Nagyon tetszik nekem Azahriah, mit írjak neki?
- Tőlem nektek szeretettel :-)) Nekem nagyon tetszik!
- Hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot egy hírességgel Darren Barnet-el, aki nagyon tetszik nekem?
- Ráckevén laksz? Esetleg rokonod lakik ott? Mit tudsz erről a kis városról? Nekem nagyon tetszik. Meséljetek róla.
- Hol lehet valami szép magastalpú cipőt kapni, nekem most a Buffalo 1310-2 tetszik nagyon. Magyarországon, nem webáruházban?