Nagyon magas vérnyomás terhesség alatt (beszélgetős fórum)
Mitől ennyire ótvar? Hullik a vakolat?
Mégis ott vigyáznak a kettőtök életére.
Koszonom a valaszokat, bar nem ertem nehany stilusat... nem tavozni akartam, csak masok torteneteire kerdeztem ra. Kinek mit, mennyit, hogy kellett szedni, bent maradt e, mikorra szult stb.?
Es nem, nem feltetlen jogos minden csaszar, van jo nehany "legyunk tul rajta" is. A sajat orvosom nem itt dolgozik, itt az epp napi aktualis dokik adjak ki az ukazt/tervet velem kspcsolatban, ami naponta mas, az adott orvos szokasrendjetol fuggoen.
Igen, veszelyes, igen figyelni kell es nem, nincs rossz eredneny, nem is azert vagyok itt. Varok, betartok es azert erdeklodom...
A hely pedig otvar es igen, ez rohadtul zavar.
Az nem jó :(
Nekem szerencsére nem, bár volt, hogy az egekbe szaladt, majd rendeződött..
Mennyi gyógyszert szedsz?
Nekem is magas volt annak ellenére, hogy szedtem. Majd befektettek, beállították gyógyszerekkel és mikor nem ingadozott, hazamehettem, ill.minden nap jártam utána nst-re, szükség esetén uh-ra és vérvételre.
Otthon is sokat feküdtem, alig csináltam valamit mert mindentől felment.
39.héten szültem, nem volt problèma.
Szülés után 3 órával már 100/60 volt a vérnyomásom..
Mellesleg a toxémia nem játék. Ha nincs az orvosom gondos odafigyelése mindketten ott maradhattunk volna.
Második terhességemnél is kezdődtek a gondok. Szerencsére nem jutottunk el a toxémiáig
Sziasztok,
Erdeklodnek, hogy valakinek volt mar igen magas vernyomasa terhesseg alatt, ez mennyire fokozodott, tudtak e es hogy kezelni, mi lett vegkifejlet? Nekem sajnos igy a 35.hetre 150, de kiugrik akar 170re is es dopegyt/cornifar (cordaflex), amit szedni kell. Baba jol van, nincs toxemia, de fektetnek egy retek korhazban, csaszarral riogatnak, es varnek hasonlo tortenetet, infokat, akar megnyugtatasul, akar csak ugy. Koszonom
További ajánlott fórumok:
- Szedett valaki a terhesség alatt Dopegyt-et magas vérnyomásra?
- Milyen érték alapozza meg a terhességi magas vérnyomást?
- Magas pulzusszám, alacsony vérnyomás terhességnél gondolt okozhat?
- Hogyan kezelték/kezelik terhesség alatt a magas vérnyomást?
- Magas vérnyomás a Terhesség alatt!!!
- Magas vérnyomás - terhesség