Nagyon idegesítő, nektek is az lenne? (beszélgetés)
jelentsd spamnek.
nem tudom, mit kell ennyit pörögni valamin?
Én is irigylem a problémád! Bár cserélhetnénk, csak 1 órácskára :((((
TE honnan látod, hogy Ő ki és belép? Miért nem kérdezed meg tőle? Mennyire imerős ez a pasi?
Tudomásom szerint nem lehet látni.
Csak az van rajta, hogy "itt jártam", ezzel jelezheted, hogy jártál valakinek az adatlapján.
Onnan vettem észre, hogy néha köszönt nekem a kezdõlapon.
Altalában mindig kisebb eltérésekkel ugyanabban az idõben lépek be, és irta is nekem, hogy mindig megnézi az adatlapomat.
irígylem a problémádat.
miért nem kérdezel rá?
Szóval már többször megfigyeltem, hogy van egy ismerõs pasi, aki az iwiw-en állandóan leskelõdik az adatlapomon.Most nem is ez lenne a probléma, hanem (erre rá kellett jönnöm egy idõ után)ahogyan én belépek rögtön kilép és belép. Tehát szinte ugyanabban az idõben lép be, mint én. Honnan a fenébõl veszi észre, hogy én mikor lépek be?
Mondja meg nekem valaki, ha tudja.
További ajánlott fórumok:
- Milyen jó könyvet tudtok ajánlani, ami nektek is nagyon tetszett?
- Miami, Florida - jártatok már itt? Mi az, amit nem szabad kihagyni, feltétlenül meg kell nézni, mert Nektek nagyon tetszett?
- Hónapok óta, 2 hetente megjön és nagyon idegesítő, Szerintetek mitől lehet, volt valakinek ilyen?
- Ha a haverotok összejönne azzal a nővel, aki nektek is nagyon tetszett régóta, hogy viselkednétek utána velük?
- Tőlem nektek szeretettel :-)) Nekem nagyon tetszik!
- 5 éves kisfiam, mostanában állandóan nyújtogatja nyakát, nagyon idegesítő! Azt mondja kattog, lehet hallani is, nem fáj neki! Mit csináljak?