Nagyjából mennyit költ egy fő élelmiszerre 1 hónapban? (ha próbál egészségesen táplálkozni, de nem mindenből a legdrágábbat veszi) (tudásbázis kérdés)
Nekem havi 40 000-re jön ki. Mindent vezetek excel táblában, onnan tudom. Ez diétás táplálkozást jelent, vagyis napi 300g csirke, tojás, rizs, sovány túró, napi 7-800g zöldség, ásványvíz,zab, olajos magvak. Néha abonett, sovány sajt. Nem veszem a legdrágábbat semmiből, figyelek, hogy melyik tétel hol a legolcsóbb, ennél lejjebb mégse sikerül mennem.:) Mondjuk meg van határozva, h fehérjéből, zsírből, szénhidrátból mennyit kell ennem egy nap, ehhez van igazítva a mennyiség, azon nem spórolhatok.
Ja én főzök magamra, bár gondolom ez kiderült.:)
hú, hát ez nagyon attól függ, hogy miket szoktál enni, mennyit eszel, te készíted-e az ételt, vagy vásárolod (menza, étterem, házhozszállítós stb)...
valamint, hogy mennyi "nasit" veszel, ideértve minden olyan élelmiszert, ami élvezeti célokat szolgál, és nem a test táplálását (csoki, keksz, üdítő, fagyi stb stb)...
További ajánlott fórumok:
- Imádok mozogni és egészségesen táplálkozni
- Tényleg sokba kerül az egészséges táplálkozás?
- Mi számít ténylegesen egészséges táplálkozásnak?
- Ti hogyan táplálkoztok egészségesen?
- Cukorbetegek, inzulinrezisztensek, ti vigyáztok arra, hogy a gyerekeitek is egészségesen táplálkozzanak? Ha igen, mennyire?
- Az egészséges táplálkozás szerintem...