Nagy pocakos Kismamák... (beszélgetés)
ha aggódsz akkor nézess rá a babára az orvossal, az megnyugtat
amúgy adatok: 1 cm-rel lett nagyobb a hasam kerülete mint az elsőnél és 25dkg-val volt nagyobb a baba
Igen,tudom a második terhesség általában nagyobb pocakkal jár,főleg ha hamar jön a tesó.
Csak tényleg mindenki elvan képedve és kicsit zavar.
Természetesen semmi más nem érdekel,csak hogy a Babámmal minden rendben legyen,csak annyira belém beszélték ezt a jajj,de nagy a hasadat,hogy már kezdtem aggódni!
De akkor fölöslegesen :)))
lazábbak a szövetek ennyi az egész....
a végeredmény nagyjából ugyanaz lesz, csak hamarabb látványos
nekem már 2hónapja azt hiszik h mindenórás vagyok... mindenki szörnyülködik h csak júliusban fogok szülni....
2. baba nekem is, fiam 4400 g-mal született, de sztem ez a nagy has alkati dolog mert plusz 10 kilóval mentem szülni
Szia!
A kisfiamnál én is ugy néztem ki mint aki ikreket vár..Biztos szép nagy babád lesz:)Igaz most nem tudom majd,hogy mekkora lesz a pocim mert most tényleg ikerterhes vagyok:)
Sziasztok!
Második babámat várom,az első Fiam 8 hónapos volt,mikor kiderült jön a tesó.
A 4.hónapban kezdett nagyon nőni a hasam,most elvileg 25 hetes vagyok(az Uh szerint 27 és több is a vizem),de akkora a hasam,mint ha 7-8 hónapos lennék.
És őszintén megmondom,hogy zavar,hogy mindenki azt hiszi mindjárt szülök,elvannak képedve,mikor mondom,hogy még van hátra 3 hónap.
Lehet,hogy csak azért idegesít,mert több a vizem,de a cukrom jó,a Babával Hál Istennek minden rendbe.
De akkor is zavar,hogy mindennap rám képednek :)))
További ajánlott fórumok:
- Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák!
- Mi ez a nagy felhajtás a kismamák és a H1N1 körül?
- Kismamák kérése a nagyvilágtól
- Fiatal (akár nagyon fiatal) Pécsi anyukák és kismamák
- Ajánlanátok Budapesten olyan nőgyógyászt, aki nem kifejezetten kismamákra van összpontositva? Hanem szakmailag nagyon jó!
- Pécsi kismamák van itt olyan, aki Dr. Várnagy Ákoshoz jár terhesgondozásra?