Na, most mit csináljak? (beszélgetés)
96. pont:
"A Hitelfelvevő a határozatlan idejű kölcsönszerződést 15 napos felmondási idővel felmondhatja.A felmondási idő elteltével a kölcsönszerződés megszűnik és a tartozás egy összegben esedékessé válik."
Ez áll a szabályzatban,de akkor ez mit jelent?Nem azt,ha felmondom,hiszen már nem járok suliba és több pénz nem kell,akkor visszafizettetik egyben?Van ötletetek,hogy az én esetemben mit lehet tenni?Bár ebből telefonálás lesz,de akkoris :S
Szia!
Ha szükséged van később is a hitelre akkor csk szüneteltesd!
De ha vissza szeretnéd mondani akkor szerintem úgy írd meg a kérvényt, hogy rögtön kérj részletfizetési lehetőséget.
Szerintem megadják.
De mind a két esetben írd bele, hogy x ideig nem tudsz fizetni családi okok miatt, de utána természetesen törleszted!
Sziasztok!
Egy éve felvettem a diákhitelt,összesen 400 000 Ft-ot.Sajnos muszáj volt,mert a szüleim sehogy sem tudták volna fizetni sem a kollégiumot,sem pedig a megélhetésemet.Viszont meg kellett szüntetnem a hallgatói jogviszonyom,mert anyukám váratlanul beteg lett,és itthon kellett maradnom segíteni,illetve most munkát keresek.Azt viszont nem tudom,mi legyen a diákhitellel.Kérvényt kell írnom,de ha megírom,h megszűnt a hallgatói jogviszonyom,és ne küldjenek több pénzt,tehát felmondom a kölcsönszerződést,egy összegben is követelhetik a pénzt.Ezt a szabályzatban olvastam.Jobb lenne,ha csak szüneteltetném?Lehet egyáltalán azt,ha már nem is vagyok hallgató?Mi a fenét csináljak? :S:S
További ajánlott fórumok:
- Nem hízik rendesen a kisbabám! Átlagban 120-140 ml eszik egy kajáláskor! Most 3 hónapos, és 3 hetes. Mit csináljak?
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- Nem lát el az ügyelet. Most mit csináljak?
- Hétvégén bulizni voltam a volt pasim haverjaival, az egyik a "barátnőm" barátja... tanácsot kérek, most mit csináljak?
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Most mit csináljak?