Na, most akkor folyton a hívást fogom várni. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
7. kristo_f (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:05
Várakozni , különösen ilyen hívásra nagyon rossz
X hónapra voltam kiírva műtétre
Éppen valami hivatalos ember volt nálam amikor ismeretlen szám keresett hogy akkor most azonnal akarom-e a műtétet
Mondtam, visszahívom
Akartam! Azt hiszem 5 hónappal korábban kerültem sorra, már nem is tudom mikor volt
Nyugi, rendben lesz minden!
6. 55Judit (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:46
Drukkolok neked. Amíg el nem jön az idő, jó ha egészségesen táplálkozol, feltöltöd a szervezeted elegendő ásványianyaggal, vitaminnal. Én is ezen vagyok. Nagyon pártolom a teljes értékű, élelmiszerként funkcionáló étrend-kiegészítőket. Némelyikük elég komplett. Bár nincs terven műtét, de talán erősebb lehetek ez által.
Minden jót kívánok!
5. hajnallányka (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:32
Remélem minden rendben lesz.
tegnap 11:02
Az orvostól, hogy műtenek.
3. hajnallányka
tegnap 09:39
Kitől?
2. Myra
tegnap 07:23
Miért?
tegnap 07:23
A vallomás: "Na, most akkor folyton a hívást fogom várni."
További ajánlott fórumok:
- Van valaki akire várok, legyen az egy nap, egy hónap vagy egy év, várni fogom akkor is, ha esik vagy havazik, ...
- Ha dominó nap-os dijcsomagról átváltok dominó 7-es dijcsomagra akkor el fogom vesziteni a T-percek kedvezményt?
- Június végén lesz az esküvőm de bejelentkezett egy pocaklakó akkor leszek elvileg a 30-32. hétben. Hogy fogom majd bírni?
- Miért áll le folyton a számítógép? Általában akkor történik ez, amikor több minden fut rajta...
- Rendszeresen hívnak egy 1-es körzetszámú telefonról, de ha felveszem, akkor elkezd kicsengeni, mintha én indítottam volna a hívást?
- Tudja valaki, hogy mi van akkor, ha csak 1 honlapra nem tudok fellépni? Folyton azt írja, hogy az internet expl. hibát észlel ezért leáll.