Mustáros hús recept
60 perc
A Mustáros hús hozzávalói:
8 szelet kicsontozott karaj
mustár
3 fej vöröshagyma
10 dkg húsos bacon
2 dl tejföl
só
bors.
A Mustáros hús elkészítési módja:
Kategória: Húsételek Elkészítés: A kicsontozott és kiklopfolt bordaszeleteket sózom, borsozom, majd mindkét oldalát megkenem mustárral. Egy óráig érlelem hűvös helyen vagy hűtőben. A tepsit kikenem olajjal, majd belehelyezem a mustáros hússzeleteket. Rárakom a sóval-borssal fűszerezett, felkarikázott vöröshagymát, a baconcsíkokat, és tejföllel lesimítom, amit szintén megszórok fűszerrel. Fóliával letakart tepsiben körülbelül ötven percig sütöm. Tanácsok: Nagyon egyszerű étel, és a családunk meg fog őrülni, annyira finom! A legjobban passzoló köret hozzá a párolt rizs. Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ancsa31, 2007. nov. 6. 18:12
A mustáros hús elkészítési módja és hozzávalói.