Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Hívd fel őket és kérdezd meg
Én pénteken hívtam a hölgyet hogy mi a helyzet mivel karácsony előttre ígérték és még mindig nem jött meg, azt mondta valami hiba történt, de elindította megint ezt a folyamatot és 20-a körül utalják csak ki😒
Sziasztok
Jan 8-án jár le a munkanélkülim.
Akkor lehetséges h majd 10-én megkapom?
Én ezt értem
De amit én néztem táblázat ott decemberi utalás január 2 jóváhagyás 1 nappal később magyarul januàr 3
Én értem te mit írsz de ahol én nézztem máshogy írják és nekem pl mindig úgy utaltàk ahogy ott volt
De m1 😂 ki van fényképezve csak ide nem tudom el küldeni
Munkanélküli segély utalás 2025 januárban.
Az álláskeresési járadék utalása 2025. február 3-án, hétfőn érkezik a jogosultakhoz. Következő napon utalják.
(ezt a netről másoltam be)
Sziasztok
Valakinek volt a mai nap munkanélküli utalás ? Pest megye érdekelne
Köszi a választ
Sziasztok!
Elektronikusan regisztrált már valaki? 3 napja áll az ügy, gondolom nem dolgoznak.
Sziasztok!
Hol tudom megnézni hogy milyen tanfolyamokat indított a munkaügy? Köszi 🙂
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?