Műkörmös tanfolyam kismamaként (beszélgetés)
Akkor szerettem volna elkezdeni körmözni amikor már a gyerekem bölcsis vagy ovis lesz. A tanfolyamot szerettem volna megcsinálni,hogy meg legyen. Azért írt ki az orvos mert meg volt az oka rá, nagyon régóta vágytunk rá,plusz sokat görcsöltem, nőgyógyászati "dolog" miatt is,és plusz a munkaköröm miatt is jobbnak látta. Elso gyerekemmel 7 hónapos voltam amikor letettem a munkát, akkor máshol dolgoztam.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Szia!
Esetleg ha tudsz kérlek írj rám privatba ezzel kapcsolatban!Köszi előre is!
Igen, csak arra irtam; h erdemes fontolora venni a dolgot; foleg ha még 1 gyereke sincs.
H a vendegek szempontjabol nem olyan egyszeru az, h "ugyis otthon van a gyerekkel es mellette körmözik"
Hanem jellemzoen a vendegek nem 8-16ig ernek rá, illetve ha kifizetnek 5-10 ezret egy körömért, akkor nem azt várják el, hogy kozben mondjuk megeteti vagy altatja a gyereket.
Járhatsz szerintem ha kifizeted illetve ha a hasznalt anyagok nem veszelyesek. kérdés hogy van-e ugymond ertelme.
A legtobb ember a sajat munkaideje utan tud körmöshöz menni. Ki vigyaz addig a te gyerekedre?
Mert sajnos ha mar egy vagyont ott hagyok vhol, akkor ne szaladgaljon ott egy kisgyerek. (Nekem is van pedig)
"mivel kismama vagyok így nem dolgozom orvos javaslatára"
Mi a konkrét oka, veszélyeztetett terhes vagy? Veszélyes munkakörben dolgozol?
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a műkörmös tanfolyamról?
- Kézápoló és műkörmös tanfolyam tapasztalatok
- A Munkanélküli Hívatal finanszírozza a műkörmös tanfolyamot? OKJ-st?
- Műkörmös tanfolyam előtti alkalmassági vizsgálat miből áll?
- Ha elmegyek egy műkörmös tanfolyamra fontos hogy OKJ legyen, vagy elég egy oklevél?
- Melyik műkörmös tanfolyamot válasszam?