Működhet egy kapcsolat közös programok nélkül? (beszélgetés)
Vannak elvárásaid, ami normális.
Fiatal is vagy. (ez is normális)
Bejártátok fél Magyarországot, most meg nem , mert folyton dolgozik. Micsoda ember? Hihetetlen!
Nem hord a tenyerén? Szerintem dehogy is nem, hiszen próbálja a saját egzisztenciáját kialakítani. (szóval ez is normális)
Javaslat: Nézzél magadba, hiszen te még nem állsz készen egy komoly és elköteleződöttséget igénylő kapcsolatra.
Elképzelés a beszélgetést:
- a pasim már megint vett egy kocsit
- na és milyet!?
- hát egy Fiat Multipla-t
:D
Státuszszimbólum!!! :))
Van olyan aki a kocsijára többet költ mint az összes többi dologra együttvéve.
Jah 😂😂😂😂 tenyleg must have... foleg ha lakas nincs 😂😂
Parom evekig egy ford transittal járt mindenhova, mert spórolt es szemelyautot se tartott fent.
Amugy minek kell 1 embernek 3 auto?
2 még oke, ha mondjuk van egy szemelyauto meg mondjuk vmi "dobozos", amivel árut/mindegy mit szallit. De a 3?
Itt egy "hasonlo" forum jo tanacsokkal. Olvasgass itt, esetleg ismerkedj meg ezzel a lannyal. O is pont 23, es Zakopaneban is volt mar.
A kérdésre a rövid válaszom: nem. A hosszú egy másik kérdés: mi a közös program MINDKÉT FÉL SZÁMÁRA szükséges és elégséges feltétele?
Számomra a rendelkezésre álló információ alapján az derül ki, hogy a kapcsolatotok harmonikus, de a párodat az utóbbi egy évben ledarálja a sok munka. A helyedben nem azon türelmetlenkednék, hogy a programigényeim nem valósulnak meg, hanem kideríteném, jogos-e az a rengeteg munkavégzés, amit a jelek szerint nem győz. Miért csinálja? Pénzért? Kényszerből? Megszállottságból? Távolabbi cél elérése érdekében? Netán azért, mert addig se kell veled foglalkoznia?
Lehet, hogy a megoldás sokkal egyszerűbb: ő otthonülő (lett), te meg az a típus vagy, akikre csak azt szoktam mondani: „rakéta van a hátsójában”; ha kell, hanem nem megy; menne. Ha két ilyen ember kerül össze, az sok konfliktus forrása lehet.
Fizetek en bármit 😁
Egyszerűen ő neki nincs kedve,fáradt,nem szeret sok ember között lenni..mi együtt élünk,1kasszán,szoval nem is evvel van a problema 😊
Közös programok nélkül nem.
De az is közös program, ha elmentek túrázni, megnéztek egy filmet, sétáltok egyet, vagy snapszerozrok.
Jó, hát nem vagyunk egyformák, nem baj az 😀
Engem az hordoz a tenyerén, aki megkérdezi, hogy vagyok, mi van velem, őszintén érdeklődve, aki megsimogat, ha elmegy mellettem, betakar, ha fázom, kérés nélkül, hoz csokit vagy almát este, mert rám gondolt délután, és akivel összeér a lábunk ujja elalváskor. 😊
Na mindezek után mehetünk Zakopaneba, de ne állandóan. 😊
Nekem is ismerős a problemasztika, főleg ez az állandóan dolgozik motívum (a mocsok, pénzt keres! :))
Amúgy a Milliomost mi nyáron szoktuk játszani, van letölthető verziója, cserélgeted ki lesz a Vágó /Fridi/Gundi. :)))
További ajánlott fórumok:
- Mennyire müködhet egy kapcsolat ahol a nő 10 évvel idősebb?
- Működhet egy kapcsolat hosszútávon egy 46 éves nő és 36 éves férfi között?
- Milyen párkapcsolat építő programokat ajánlanátok?
- Számítógéppel, programokkal kapcsolatos problémák
- Tudna valaki segiteni a jar / jad -al kapcsolatban? A telefonra ha felteszem, fognak a programok működni rajta?
- Sziasztok.Tudna valaki segiteni nekem 1 régi automata mosógép programjával kapcsolatban? THOMSON EXCEL 11X a neve, a mosóprogramok ideje?