Műhóval ablakra rajzolható díszek karácsonya.Hol találok hozzá sablonokat? (tudásbázis)
Szia!
Könnyen lejön.Mosogatószeres-ecetes vizzel végigtörölni,majd tiszta langyos vizzel. Utána jöhet az ablaktisztitó szer.
Még annyit, ha nincs kéznél kartonpapír jó bármilyen doboz (műzlis, tápszeres stb.).
Fújás előtt úgy ragasztom fel a sablont, hogy kis gyűrűformát alakítok ki celluxból. Így tuti nem nyúlsz bele a hósprés képbe, ha leveszed a sablont.
Sablonokat otthon is lehet gyártani kartonpapírból. Igaz többszöri használat után átnedvesedik, de ha megvárod hogy megszáradjon és a túloldalára átkerült műhót lekaparod, újra felhasználható lesz!
Árnyéktechnikával is készítettem így képet (betlehemi gyerekek) és azt fújtam le. Nagy sikere volt!
Szia!
Én pont ma láttam az Aldiban műhósprayt, 24 db-os sablonnal 500ft.
itt kutass kicsit van mindenféle sablon ünnepre :)
De ha hasonló kreatív oldalakon sokat találhatsz :)
Igen, így már én is jártam. Ebben a lakásban, ahol most lakunk nagyon magas a páratartalom (a ház külső szigetelése miatt nem szellőzik rendesen), itt például még egy hét után is ugyanúgy le tudom törölni, mintha akkor tettem volna fel.:(
Szóval, az idén lehet, hogy nálunk is üvegfestés, üvegmadtrica díszítés lesz.
Én tavaly rengeteget találtam , de nem emlékszem hol :( lehet hogy más címszóval kerestem .......
na gondolkozok :)
Ezt már mástól is hallottam és akkor is nagyon csodálkoztam, amikor egy ismerősöm azt mondta, hogy késsel, pengével vakargatta le az ablakról..
Évek óta veszem, mindig más fajtát, amit éppen találok, de sosem okozott gondot a lemosása. Forró víz, általános tisztító, mosogatószivacs "dörzsis" része. Pillanatok alatt kész.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?