MS Power Point programban hogy lehet úgy zenét hozzáadni, hogy a diavetítés alatt folyamatosan szóljon? (tudásbázis)
amikor beszúrod a zenét, akkor a hangfájlra kattintva kijön egy panel, ahol felteszi a kérdést, hogy automatikus legyen vagy kattintásra induljon.
én itt állítottam be.
Működik! Köszönöm!
Még egy kérdésem lenne.
Hol lehet beállítani, hogy a lejátszás automatikus legyen?
Szia!
Sajnos ezzel próbálkoztam, de csak azon a dián játszotta le, amelyikre beszúrtam. Ezért jött a kérdés.
Szia!
Ezt találtam a súgójában:
Hang hozzáadása
Mielőtt hangokat ad a bemutatóhoz, megelőzheti a lehetséges problémákat azzal, hogy átmásolja vagy áthelyezi a hozzáadandó hangokat abba a mappába, amelybe a bemutató mentve van.
Kattintson arra a diára, amelybe hangot szeretne beszúrni.
Kattintson a Beszúrás lap Médiaklipek csoportjában a Hang gomb alatti nyílra, majd hajtsa végre a megfelelő műveletet:
Kattintson a Hang fájlból parancsra, keresse meg a fájlt tartalmazó mappát, majd kattintson duplán a kívánt fájlra.
Kattintson a Mozgókép a médiatárból parancsra, görgetéssel keresse ki a kívánt klipet a ClipArt munkaablakban (munkaablak: Az Office-programok ablaka, amely gyakori parancsokat tartalmaz. Elhelyezkedése és kis mérete megkönnyíti a parancsok használatát a fájlokkal való munka közben.), majd rákattintással adja hozzá a klipet a diához.
Ha felszólítást kap, hogy adja meg, hogyan kívánja elindítani a hangot a diavetítésben, hajtsa végre a megfelelő műveletet:
Ha azt szeretné, hogy a diára lépéskor a hang lejátszása automatikusan induljon, válassza az Automatikusan lehetőséget.
Ahhoz, hogy a hang lejátszása a hangikonra való kattintásra induljon, kattintson a Kattintásra gombra.
Ha a hang lejátszását kattintásra kezdi meg, a hangikon vagy CD-ikon megjelenik a dián, még a Hangikon elrejtése vetítés közben jelölőnégyzet bejelölése esetén is.
Szia!
Elvileg a következő a teendő. Az első diára kattintasz.
Fenn a lehetőségek közül rákatt a beszúrásra ott pedig a mozgóképek és hangok lehetőséget válaszd.
Klikkelj a kiválasztott zenére, de vigyázz, mert asszem csak wav formátumú zenét játszik le, az MP3 pl nem megy rajta.
Majd kattints egyet a kis hangikonra, és a jobb egér megnyomásával a megjelenő ablakból válaszd az egyéni animációt.
Ott jobboldalt megjelenik a hozzáadott zene és a név után látsz egy kis nyilacskát.
A nyílra kattintva újabb panel, itt válaszd az effektus beállítását.
HATÁS
Lejátszás indítása
*elejétől
Leállítás
*ez után (ide írd be az utolsó dia számát)
IDŐZÍTÉS
együtt az előzővel
vagy
az előző után
Késleltetés: 0
Ismétlés: nincs
HANGBEÁLLÍTÁSOK
itt el tudod rejteni az ikont
asszem ennyi, próbáld meg, remélem sikerrel jársz.
sajnos nekem csak az én gépemen játssza le a zenét, más gépen nem, és erre még nem sikerült megoldást találnom..
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a PP programban hogy lehet úgy zenét hozzáadni, hogy a diavetítés alatt folyamatosan szóljon?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- A lombikbébi programba lépők milyen kötségekre számíthatnak
- Meséljetek a lombik programban való tapasztalataitokról!
- Mik a tapasztalaotk a Prémium Évek Programban való résztvétellel kapcsolatban?
- Powerpoint-ban hogyan kell egy már meglévő dia mellé ugy beszurni egy zeneszámot hogy az végig menjen amig tart a diavetités?
- Hogy lehet diavetítést küldeni e-mail-ben? Hol vannak ilyen képek?
- Hogyan tudok az Adobe Reader programba dokumentumokat beilleszteni?