Hogy lehet diavetítést küldeni e-mail-ben? Hol vannak ilyen képek? (tudásbázis kérdés)
Msn-em van:kisnyuszika@hotmail.com,de sajnos annak ellenére,hogy vadonatúj,sokszor előfordul,hogy nem tudok bejelentkezni.De azért próbáld meg,hátha sikerül.Egyébként azóta már sikerült,néhány ZIP Formátumú dokumentumot letölteni ,és megnézni.Nagyon Hálásan Megköszönném,ha átküldenél te is egyet,hogy le tudjam ellenőrizni,hogy tényleg működik-e.
Nagyon Szépen Köszönöm
Szia:Farkas Kriszti
jaahogy zene meg ilyenek :))
igazából persze, az működne, ha valaki leülne vele megmutogatni, miről van szó...
Itt egy videó, ha nem is tudsz angolul, figyeld az egeret, hogy hogy csinálnak egy ilyet.
Szia,
ha készíteni szeretnél egy ilyen diavetítést, akkor először is meg kell legyen az alapötlet.
Például: az első képen legyen két cica, a második dián egy mondat, a harmadikon megint egy más kép.. satöbbi.
Ha már tudod, hogy 10 diából fog állni, és milyen képekből, és szövegekből, akkor meg kell legyen neked az összes képfile a gépeden.
Például .jpg vagy .bmp kiterjesztésű file formájában.
Ha ezek megvannak, akkor el kell indítani a Start menü, Programok, Microsoft Office menüből a Microsoft Power Pointot kiválasztva a programot, és az új diavetítés opcióval elkészíteni.
Kedves sikizita
Nagyon Szépen Köszönöm a választ,nagyon sokat segítettél vele,de én igazából azt is szeretném megtanulni,hogy hogy kell ilyen dokumentumokat csinálni.Nagyon Szépen Kérlek,ha tudod írd le nekem,de a legapróbb részletektől,mert nagyon kezdő vagyok.Nagyon Szépen Köszönöm
Kedves Svarc
Nagyon Szépen Köszönöm,le is töltöttem a dokumentumokat,de sajnos így sem mentem semmire,mert nem tudom kezelni,amit a szoftverbázisról letöltöttem.Én ezek szerint,az az eset vagyok,akinek a legapróbb lépésektől kell elmagyarázni ezeket a dolgokat.Nagyon Szépen Kérlek,ha lesz időd,vagy kedved írd meg nekem,hogy mit és hogy kell csinálni,de tényleg a legapróbb lépésektől
Nagyon Szépen Köszönöm
Mindenek előtt nem tehetsz mást, elküldöd azokat amiket Te kaptál.Aztán keresgélsz a neten. Harmadszor meg magad is gyártasz PPS-t nehéz, és fáradságos, de ha sikerül nagy élmény.
Addig is küldök néhányat - feltéve ha átmennek.
Üdv.
Kedves Svarc
Azért szeretnék küldeni,mert NAGYON SOKAT KAPOK NAP MINT NAP.De csak annyit tudok,hogy POWER POINT DIAVETÍTÉS,és nagyon szeretném viszonozni,ezért kérdeztem.Nagyon Szépen Megköszönném,ha válaszolnál,persze azt is megértem,ha nem teszed meg.
ha azt sem tudod hogy hol van ilyen, mit akarsz küldeni ?
- csinálni kell !
További ajánlott fórumok:
- Ajànlott levélben pénzt lehet küldeni?
- Hogyan lehet közösségi oldalon letiltani, hogy ismeretlenek ne tudjanak üzenetet küldeni?
- Hogy lehet e-mail-ben képeket küldeni?
- MS Power Point programban hogy lehet úgy zenét hozzáadni, hogy a diavetítés alatt folyamatosan szóljon?
- Az e-mail-ben hogyan lehet a spamszűrőt bekapcsolni, hogy ne kapjak spamot?
- Hogy lehet ppsx file-t feltelepíteni weboldalra, és/ vagy elküldeni e-mail-ben?